v poslednom case vsetky baby co som s nimi bol maju silikony. tak to ja fakt teda nemusim nemam zajem. ja neviem ci este je vobec nejaka mlada baba bez silikonov s normalnymi kozami aj ked su male to mi je jedno ale su prave do prdele! by som rad vedel ci by bolo babe jedno keby som nemal svoj penis ale umely klacek. sa nad tym uz trocha zamyslite do prcic! kebyze chcem silikony tak si kupim gumovu ancu. chcem normalnu pravu babu made in original!!!
Najdem babu bez silikonov?
Uff! Prečítala som si všetky príspevky a je tu veľa úplne odlišných názorov. Musím dať za pravdu aj šamovi aj športovcovi. Aj ja mám dve deti - 10 a 8-ročné. Keďže som ich mala dosť rýchlo po sebe, tiež som si svoje odpracovala. A stále makám. Popritom chodím do práce a normálne sa starám o domácnosť ako väčšina žien. A niekedy si dokonca nosím prácu domov. Aj napriek tomu chodím trikrát do týždňa do polilňovne. Vtedy ma pri deťoch zastúpi manžel a dáva ich aj spať. Je to predsa dospelý človek a navyše ich otec, prečo by som to mala robiť iba ja? Cez víkend športujeme celá rodina. Prádlo do práčky dáva aj manžel, rovnako upratuje čo treba a to isté už robia aj naše deti. Osobne si myslím, že všetko je o dohode a organizácii. Domácnosť treba udržiavať priebežne, potom je čisto stále a práce nie je naraz veľa. Každý sa musí zapojiť. Rodičia nie sú otroci detí, čím skôr naučíte deti poriadku, tým lepšie nielen pre vás, ale aj pre ne. Naša 10-ročná dcéra už požehlí veľkú časť prádla. Zatiaľ nezvláda manželove košele a naše blúzky, ale pomaly sa učí aj to. A je nadšená, keď jej niektorú prácu pochválime. Sme rodina, ktorá drží spolu a spolu trávi aj voľný čas. Tak sme si to s manželom zariadili od začiatku.
A teraz k tým prsiam a cvičeniu. Ak som športovca dobre pochopila, mal na mysli špeciálne cviky na prsné svalstvo. Ženy majú nielen mliečne žľazy, ale samozrejme že aj svaly. Aby sa svaly po pôrode a kojení znova spevnili, nestačí len bežný šport. Treba naozaj cvičiť konkrétne cviky, a to dosť dôsledne. Ja cvičím prsné cviky od 17-tich rokov. Vtedy mi ich ukázala učiteľka telesnej výchovy. Neskôr som sa dozvedela aj o ďalších a v posilňovni mi urobili špeciálny tréningový plán. Dcéru som kojila dva roky a syna 21 mesiacov. Moje prsia nikdy neboli veľké, ale počas kojenia sa ich objem minimálne strojnásobil. Keby som nebola cvičila, teraz by som aj ja mala ovisnuté spľasnuté ponožky. Som presvedčená, že všetky tie reči o nedostatku času sú len výhovorky. Nie je predsa možné, aby jedna vydatá žena s dvomi deťmi, navyše pracovne naozaj vyťažená, všetko zvládla a iná, v rovnakej situácii, na nič nemala čas. Ak to niekomu naozaj nevychádza, treba sa poradiť a vyskúšať iný prístup. Ak váš manžel sedí po práci pri telke s pivom, je len vaša vec, že mu to tolerujete. Ak vám deti nepomáhajú, je len vaša vec, že ste ich to nenaučili a obsluhujete ich vy. Žiadna z nás nie je otrokom svojej domácnosti, pokým sa do tejto role nepasuje sama.
Tak ktoive, či by si v rpaxi chcel ženu síce so svojimi, ale nijakými prsiami :D :D :D Hoci vzťah nestojí na prsiach, ale aj tak...
kedysi ma trápilo, že nemám výstavné trojky kozy, ale už ma to netankuje, hlavne že sú zdravé, postavu mám ináč super, teda až na toto, viac ma však trápia obličkové kamene, au :( súhlasím prirodzenosť je najkrajšia
Excita,
neviem o com pises. Kto tvrdi, ze 64679 ma silikony? A preco by sme to nemohli porovnavat? Pretoze si to povedala/napisala ty?
Vemeno, to, ze v teme "silikonove prsia" je 64679 prispevkov predsa neznamena, ze 64679 zien ma silikonove prsia :-) Myslim, ze polovica prispevkov odtial bude typu "chcem mat silikony" a nie "mam silikony"....Okrem toho, samo vytvoril temu len vcera, ked sa do nej bude prispievat rovnako dlho ako do silikonovych prs, potom mozme porovnavat a hodnotit, ci SKUTOCNE je taky problem najst zenu bez umelin, alebo je to problem 2 muzov, ktori si nechcu priznat, ze vyberaju medzi nespravnymi :-)
Exita, odpovedam, winki, netlacte sem kaleraby. Pozrite kolko zien prispieva do tem o silikonoch a kolko je vas.
To si hľadáš medzi prostitutkami? Sorry, ale určite si vymyšlaš, že nevieš takú nájsť!!!!
Takže ... ja som žena, ktorá sa rada o seba stará, nakupuje, závisláči na vysokých podpätkoch ... Ale ... plastikou by som stratila časť mojej osobnosti. Áno, mám kyprejšie tvary, ale liposukcia? Ďakujem, neprosím, komplexami netrpím :DDD Prsia akurát, vlasy husté, nechty dlhé ... Študujem IT, sá sa povedať, že sa pohybujem v čisto mužskej spoločnosti a vidím, ako na mňa, ako ženu, reagujú ... Žena nemusí byť štíhla prsnatá blondína, aby muža zaujala:) Hlavne musí byť vyrovnaná! ... Lenže ... je tu aj druhá strana mince ... Sú situácie, keď žena plastiku naozaj potrebuje, nemáme právo ich odsudzovať ... Ale keď je to len rozmar, aby sa zaradila do plastikového stáda bárbin, tak to ee, to sa mi nepáči :DDD
tak ja sa naopak priklanam k nazoru od Vemeno, lebo to co v poslednom case chodi po uliciach, to je des...a nemyslim len vyzor, staci sa zapocuvat do rozhovorov v autobuse, na zastavkach, v obchodoch...a najviac ma dojimaju mlade mamicky, co tlacia kocik v 12centimetrovych steklach, s umelymi nechtami a vymachlene ako matriosky...
No vidite, uz ste styri. Este 2999996 a budete bezne.