Da sa prekonat depresia?

keri27

maros75,to ti fakt verim,ze to stoji zato.asi pojdem za doktorom zajtra.lebo sa neviem k nicomu prinutit a nic ma nebavi.

Maros75

keri.....kedy mas kontrolu? Ak po tyzdni sa nebudes o nieco lepsie citit,povedz lekarovi nech ti skusi zmenit lieky...
Zrejme mas inu diagnozu.......je to dost tazke urcit presnu diagnozu a preto casto byva,ze na zaciatku liecby sa ti aj tri krat zmenia lieky. Hlavne to nevzdavaj.......stoji to za ten fajn pocit zo zivota :)

keri27

maros75,ja uzivam len ten prozac,treti tyzden a stale mi nieje lepsie,ja uzfakt neviem co robit.vedlajsie ucinky dako nepozorujem,len ma velmi bolia oci v kutikoch,ale to ma zacalo este pred depresiou.tocenie hlavy sa da vydrzat.

Maros75

keri......ja mam dedicne maniodepresiu.Je to liecenie uz na cely zivot.Neda sa to vyliecit ako chripka ci podobne. Beriem viac liekov a tiez na zaciatku som mal zle lieky a nebolo to ok. Treba to vzdy povedat psychiatrovi ak sa nieco deje zvlastne.
Teraz mam uz chut do zivota a citim sa konecne po rokoch stastny.

43

keri,
ale psycholg ti asi nepomože na jednom sedeni.ak by si chcela ist na sk len kvolijednemu stretnutiu.
a tebe je z tych liekov spatne čo teraz uživaš?lebo vela krat sa stane,že Ad ani nesadnu a doktori skusaju potom.
ale aj na začiatku byvaju niektore neprijemne učinky.
ide ti odfotit aspon ten autog.trening a pošlem ti to.

keri27

Maros75,som rada,ze ti psicholog pomohol.a uzival si aj nieco?ako dlho ti to trvalo?myslim,ako dlho ta trapila ta choroba?

keri27

43.dik skusim to,ale rozmyslam ist na slovensko a vyhladat nejakeho psichologa,lebo toto co zazivam je hroza.myslis,ze by som mala uzivat aj nejake ine tabl.?nebudem z nich omamena?

keri27

marcelina78,ja prezivam presneto iste.jA STALE HLADAM SAMU SEBA.zaoberam sa velmi buducnostou,ale neviem sa od toho odputat.HADAM mame len svoje zle obdobie,uz nech to je za nami.