Ahojte,rada by som sa opytala na vase nazory ohladne depresie.Da sa tato hnusna choroba vobec prekonat?Ake mate skusenosti s AD? Uživam Paretin 4 den,nedavno som 2 tyzdne brala Citalon ale nebolo mi zneho dobre.Budem rada ak niekdo napise,nemam vela kamaradou aspon ze ten internet existuje :D
Da sa prekonat depresia?
43,no skusim ist za doktorom,nech mi daco da.ale ako si povedala;prijmi to,nebojuj s tym,tak sa o to snazim,a poviem ti,ze je to o daco lepsie,aspon tam uz neni taka uzkost,ako bola.ale trapia ma zavraty,rozmazane videnie a davenie na vracanie.ten autogenny trening som od teba dostala,musim vyskusat.myslis,ze by mi mal dok.vymenit AD?lebo ja si myslim,ze sa mi maaaalicko polepsilo.
som ti prefotila včera niečo z tej knihy a stale sa mi to vracia naspat,neviem čo je s tou postou?!
keri ,tie lieky ti predpisal tam v zahraniči lekar?ved mu povedz ako sa citiš pri ich uživani a on ti ich vymeni,kedy ides na kontrolu?
jeden z nežiaducich učinkov je aj problem s travenim,čiže aj so stolicou,ale to zase neni nejaky važny,to by sa postupne upravilo.ked maš možnost zožen si magnezium alebo este lepsie magneB6.to tiež je super na taketo stavy a v podstate su to len vitaminy nijako ti neubližia .
keri su navykove,ale nie ked ich berieš mesiac alebo dva v malom množstve.
mne ked ich prvy krat predpisal obvodny,tak som ich kvoli tomu vobec nejedla a na kontrole som povedala,no nnei mi lepsie a on sa ma hne dopytal ako som si to davala,ja že nedavala,lebo sa bojim,vsetci hovoria,že su velmi navykove a vysvetlil mi,že ak som takto rozhadzana,tak ma niečo ukludnit musi a pokial to budem uživat ,tak ako mi on kazal,tak mi garantuje ,že žiadny navyk na ne nedostanem.že tan sa dosatva u ludi,ktori uživaju tieto lieky vo vačšich davkach a dlhodobo.
a zodpovedne ti možem povedať,že teda ja som na ne žiadny navyk nedostala ,ale pomohli mi prekonať ten začiatok,ked som v kuse myslela len na to ako sa zblaznim,alebo dostanem infarkt a je to velmi dobre kym začnu učinkovat aj AD,lebo pri niektorych byva aj na začiatku nervozita a podraždenost a potom ma pacient pocit,že sa to len zhorsuje a nie zlešuje a dostava sa do takeho myslenia,že ved mi ani AD nepomahaju,tak čo teraz?!
ak ich budes uživat podla toho ako ti lekar povie ,tak ti nič nehorzi,žiadna zavislosť.je to presne ako s tym strachom začať uživať AD.
43,mas pravdu,kazda tabletka ma svoje pre aj proti.tak si to predstav,ze aj stolica sa mi zastavila,moze to byt z toho?a myslis,ze by mi mal dat psich.aj nejake ukludnujuce tabletky?ale lexaurin su velmi navikove,nie?dik
marcelina a čitala si aj o nejakom AD dobre veci?
lebo ja som sa teda osobne bala uživať ake kolvek.
a ked som si ešte prečitala pribalovy letak,tak som už len z neho bola na prašky-:)
každe AD je podla mna individualne,niekomu zaberie to inemu zase ine.
ked si zoberieš ako funguje hormonalna antikoncepcia,tak AD su oproti tomu malina.
podla mna je doležite mat dobreho lekara aby vedel poradit aj ked už začneš uživat AD a bojiš sa ich,alebo nefunguju alebo mas nejake probelmy s ich uživanim ,aby ich vymenil.ak komunikuje a zaujima sa o pacienta,vtedy si myslim,že j eto vyhra.
o tom Prozacu som necitala najlepsie veci..Vraj to funguje ako placebo a nie je to velmi klinicky odskusane...
43,ano dostala.
keri-dostala si moj mail,prešlo to?
43,co myslis,mala by som ist na slovensko?ale zas budem bez manzela a to nechcem.