Baby prosim poradte mi nieco na padanie vlasov vsak mne strasne padaju toto neni mozne uz uz aj rano na poduske mam vlasy
Pritom mam aj stitnu zlazu vysledky OK tak ja neviem co to ma byt
Pcham selen zinok do seba,ovocie zeleninu a padaju...
Súvisiaci obsah
Vypadávanie vlasov (alopécia, plešivosť)
Vypadávanie vlasov
Vypadávanie vlasov a zmena v stravovaní
Ano vahu mam OK a som kompletne vysetrena ani oblicky to nebudu
Nechapem velmi mi padaju ani zinok ani zdrava strava nepomahaju
môže ísť aj o poruchu obličiek, nie vždy je za tým štítna žľaza, tých problémov a príčin môže byť viac.
skus bezfarebnu hennu, mne padali tiez. ja som zacala henovat a zlepsilo sa to o 80 % :)
Laurina, a s váhou si na tom tiež v poriadku? Už aj mierna podváha môže pridávať k vypadávaniu, a to nemusíš mať ani poruchy príjmu potravy.
Ak ani to nie a žiadne vitamíny nezaberajú, tak by v tom mohla byť aj genetika.
ak si nahodou v poslednom case v strese, tak aj to ti mohlo sposobit take padanie vlasov..ak to neprestane, tak chod ku koznej
nehodili mi to tam liNK:(su to kapsule donna hair:)
laurina skus toto -odkaz odstránený- mne osobne to strasne pomohlo:)
Hej mam zelezo OK
Lujzi praveze davam si aj lopuchovu vodu a zatial ziaden efekt
Skús si kúpiť lopúchovú vodu, mali by ju mať v každej drogérií. Budeš si to pokaždom umytí dávať na pokožku vlasov.veľa ľuďom to pomohlo
Výsledky železa máš v poriadku? Ak nevieš výseldky, checkni to, môže to byť z toho.
Najčítanejšie články
Máte obavy zo zdravia vášho budúceho bábätka? Zájdite si na genetické vyšetrenie.
Chcete si užiť cestovanie? Tieto aplikácie vám nesmú v iPhone chýbať
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
McDonald’s spúšťa predaj náplastí, ktoré pomáhajú dvakrát
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Staré a exspirované lieky nepatria do koša, sú nebezpečným odpadom. Zbavte sa ich takto!
Farmaceut: Vitamín D je symbolom imunity, strava nám zabezpečí len 10 % potrebného množstva
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka