Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

tish.práve dnes ráno som to z manželom riešila.On si prvý všimol,že nejako stále zabúdam a som veľakrát úplne pomýlená.Niekedy mi trvá večnosť než si zmyslím čo som to vlastne chcela.Dosť mi to vadí,lebo v mojej práci potrebujem mať pamäť v poriadku.Vždy som využívala fotografickú pamäť a hlavne pamäť na rôzne čísla.Ovládala som celý firemný tel. zoznam-patrí to k mojej práci.No teraz sa musím hrabať v zozname,lebo si nie som istá.
Inak Magne B6 užívam-2x denne,ale bez xanaxu neprežijem.

mishka

damaxy
ajoj. Ja by som potrebovala nejakú radu, keď to na mňa príde:-( Mám problémy s jedlom, a väčšinou po jedle sa cítim strašne napätá, nervózna, som plačlivá, mám strašnú úzkosť, mám chuť si vtedy ublížiť:-( Snažím sa zhlboka dýchať, ale nepomáha to:-( Lieky nechcem:-((

ina

s tym zabudaním to mam tiež.To su asi všetko sprievodne javy vyčerpania.ja som o tomhovorila psychiatričke a ta mi povedala, že ked hlavu zaplnam myšlienkami len o sebe a svojom stave ako chcem aby sa mi tam ešte niečo zmestilo.ale mna to dosť štvalo ja robim doma účtovnictvo a niekedy si neviem zapamatat ani čo som si kde zapisala aby som nezabudla.

damaxy

mishka,všetko možné a u každého rôzne podla stupna úzkosti.Niekedy stačí magnézium a bylinkový čaj na nervy,niekedy benzodiazepíny a niekedy antidepresíva a niekedy všetky kombinácie.Napíš nám ako sa ti to prejavuje a čo si vyskúšala a hlavne si tu s nami porozprávaj,dievčatá aaj ja máme bohaté skúsenosti s takýmito stavmi,možno že niektoré zaberie.

damaxy

Barunka magne b6 je protistresový minerál,len ak ho začneš brat môžeš sa zo začiatku cítit trocha ospalá,ale po čase to prejde.Ja si ho občas beriem,pred spaním,dokáže uvolnit a upokojit a hlavne neškodí.Inak ja som ho brala miesto xanaxu ráno a večer,lebo týmto skupinám liekov sa bránim.Je to moje vnútorné presvedčenie,že nie a ked tak len vo výnimočných situáciách.Napr.ked idem k zubárovi,alebo ma čaká nejaké cestovanie,prípadne napetá situácia.

tish

ina: uz musim, lebo akonahle vojdem do izby zacina mi zachvat a potrebujem aspon takuto zmenu a potom sa budem nejaku chvilu zaoberat tym, ze po sebe budem hladat veci. vlasy mi nepadaju ale priserne zabudam, hlavne kratkodoba pamat mi jaksi zle funguje.

damaxy

Ahojte dievčatá,ja som už obehala lidla a kufland som po káve ale ešte si jednu dám,pre dobrú pohodu.Už teraz je tu teplo,ale hovorím si že to patrí k letu.No a ked budem chciet tak dám do poriadku byt a moja svokra ide k zubárovi,ešte mám doma sestru s bábetkom a príde zajtra synovec.Možno je za tým kus roboty,ale maličkú zbožnujem so sestrou sa vykecám a synovec nám porozpráva čo nové.Takže zlé do domu nepúštam a čo nestihnem urobit vždy to počká.Inak Jolanka nemala si malé bábo,lebo mne vtedy padali vlasy a to som kojila a o stresoch som len čítala

lena22

Moja skúsenosť je, že mi vypadávali vlasy pri psychickom preťažení. Umývala som si ich v zápare zo žihľavy a hlavne som sa dala dokopy. A vlasy prestali padať. Prajem vám čo najviac pohody a rýchle uzdravenie.