Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ina

ja ju nemam hoci by som ju ja naopak chcela.Hoci mam nadvahu citim, že ked mi nechuti jesť moja uzkosť je horšia.Ked som bola na dovolenke tak som pravidelne jedla a bolo mi omnoho lepšie.Pravidelna strava dodava telu potrebne mineraly a vitaminy ak ju nemaš treba ju dodavať umelo.aj pitie mineralky magnezium by ti mohlo stačiť, banany obsahuju vela mahnezia a celozrnné obilniny, ale ak ti nechuti jesť tak si daj v tabletach, šumivy skor učinkuje ale nie je dobre ho brať dlhodobo, zaťažuje sdce a žaludok skor v tabletach.tan je najbezpečnejší.

damaxy

Mishka tak jej to povedz,a nech hladá iné riešenie,a čo ty skúšaš.lebo vieš prístup tu som a radte,musíš mat niečo v sebe čo by ti našepkávalo,toto urob...

damaxy

Jolanka ja takú jednu mám pri sebe a mala velkú mieru na mojej chorobe.No nakoniec som sa naučila s nou žit.Predstav si situáciu,že precujeme v oktobri v záhrade a ona príde s hrnčekom čaju,synovi,že je iste premrznutý atd..Vieš ako mi bolo.Ked som sa snažila niečo urobit napríklad bola v nemocnici okopala som celú záhradu a prvé mi povedala,to si nemusela ved to už v lete Bol jún netreba robit a pod.No a takto denno denne Bola som navštívit mamu a ona,že počo idem ved si bola včera.Ale ja sa na to teraz pozerám inak z jej strany.Ako musí trpiet,že ma tam má a ja si už nedám rozkazovat a poviem jej čo si myslím velmi slušne a už sa tolko razy urazila a nevychádza zo svojho.Ale tým trestá len seba,lenže ona to nevie a myslí si,že čo si my myslíme?Ja som za to všetko vdačná,lebo to je obrovská denodenná prax ako jednat s ludmi a neublížit si

tish

ina: ja mam pocit, ze som uplne vygumovana, ze v nej nic nemam, na nic sa nesustredim, nad nicim nerozmyslam. ale asi to bude tak, ze sa zaoberam sama sebou prilis a ani si to neuvedomujem.

barunka: tiez v praci potrebujem pamat ale vsimla som si, ked nieco riesim sama, neviem kde co mam, co som ako pisala, no ked sama na to pytaju iní, hned im vsetko automaticky odpoviem. nechapem to.

mishka: len tolko radsej budem tucna a spokojna ako chuda a nestastna. ked mi zacali depresie schudla som za 3 mesiace asi 15kg a lekarka mi povedala, ze este nejaku chvilu a skoncim velmi zle. pribrala som naspat a vobec ma to netrapi.

mishka

ina, veľmi Ti ďakujem za info...asi si ho pôjdem dnes kúpiť...(A nie je potom väčšia chuť do jedla?:-()..A hej, tá úzkosť je z jedla...A nie, nemám nadváhu.

ina

tak mischka skušaj a rozpravaj čo ťa prave napada.musiš sa dopracovať len na začiatok kde to a z čoho začalo.

lena22

mishka nikto predsa atmosféru tu nepokazí, fórum je na pomoc. Nechcela som sa ta nejako dotknúť. prepáč. Aj v tejto téme sú výborné dievčatá asi všetkých vekových kategórií. Ja nemám problém s úzkosťou, ale človek nikdy nevie čo ho čaká. A dá sa tu poučiť.