Úzkosť

tish

a neskusala si nejako zmenit stravovacie navyky? zmenit to co jes? nemyslim pocitat kalorie ako pri dietach ale napr nizkotucne, delena strava...je to len napad

mishka

ina, ja viem, že tu to fórum je:-( A preto to tu nechcem rozoberať, lebo vy máte iný problém...ale poradili ste mi- ten B6, určite ho skúsim.

ina

mischka, je tu také forum anorexia a bulimia skus sa pozrieť aj tam.Ta uzkosť u teba je sprievodny jav toho strachu z priberania.Ty musiš pochopiť,že jesť treba na prežitie ako vzduch a voda.Ak to tvoj rozum momentalne odmieta, treba mu pomocť a to je blok ktory asi sama nezvladaš.nemusíš s tym bojovať sama, nie si jedina čo ma take problemy ale nebud jedina, čo sa s tympasuje sama.

mishka

Teraz mám strašný hlad, strašný:-( Som nervózna, plačlivá, chcem jesť, ale zároveň niečo vo mne "kričí", že nemôžem:-(

ina

ja som hlavne kludnejšia z homeopatik, ktore k tomu beriem.ale čo je najdoležitejšie je zistenie, že tie stavy ktore na mna chodili nie su smrtelne.ja som sa najviac toho bala, že ked mi prišlo zle, tlak a bolesti na hrudi, trpnutie ruk a ten neopisatelny strach, že z toho zomriem.neviem čo všetko mi pomohlo.Ale myslim, že z každeho niečo.ja som naozaj skušala všetko.ked to na mna prišlo v noci alebo večer, tak som si uvarila čaj na nervy alebo medovku, potomsom si ho robila už každy večer preventivne.musíš skušať, magne som najprv brala v injekciach až teraz si ho davam v tabletach.to davaju aj na pohotovosti na ukludnenie.

mishka

Ste veľmi zlaté, naozaj. Ja mám v sebe strašný zmätok. Na jednej strane sa chcem vyliečiť, a na druhej strane chcem vychudnúť:-( No, a tá túžba vychudnúť je väčšia. Pre mňa jedlo znamená prehru. Keď sa najem, znamená to, že som zlyhala a vtedy tá strašná úzkosť, ten pocit sa nedá ani opísať:-( Strašne to vtedy bolí:-(

ina

mischka, s kludom opiš, my sme zažili a zaživame a pochopime.sme tu preto, lebo nam niečo je alebo bolo.avšetky baby ktore su tu ,su fantasticke, ja som povdačna každej jednej.Už sme pisali o tom ake sme na seba zavisle, že zachvilu sa budeme liečiť od zavislosti na tomto fore anie z uzkosti.uvidiš ako si sem vkročila, tak tak ľahko od tialto neodideš.

mishka

ina,
mne jesť chutí...tak asi ho naozaj pôjdem kúpiť...si po ňom trošku kludnejšia?
damaxy,
ona o tom vie...a čo robím ja? Občas sa idem prjsť, keď to na mňa príde, a keď to na mňa príde v noci, tak len plačem, som schúlená v posteli a čakám, kedy to prejde:-(