Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Mishka toto je o názoroch,nám tu ešte nikto atmosféru nepokazil,my sme toho zažili,je tak dievčatá?Kludne vykecávaj a oponuj,nakoniec prídeš na to čo je správne,lenže ako hovorím,malo by tobyt skô ako neskôr
mischa, nekaziš nam atmosferu, len možno maš trochu iný problem ako my.ten pyridoxin alebo teda b6 stoji okolo 50 ,- a magnesium okolo 80,- čo kupujem ja ale da sa kupiť original magne b6 a to je trochu drahšie.ale je to to iste.tebe by možno viac pomohol psycholog alebo psychiater myslim že maš blok z jedla a priberania a ztoho ta uzkosť.maš nadvahu?
ahoj damaxy mam maloho syna ma 1 rok 9mesiacov nekojila som ho mlieko som stratila na zaciatku,vlasne sa mi netvorilo tak 100ml za 24 hodin a to si mala vidiet tie procedury pre mlieko.Vyskusala som uplne vstko v tedy som netrpela PP ani depresiou,byvala som u mamy,teraz je to ine byvam u priatela jeho babky,stryka v stvorizbaku katastrofa,najhorsie ale je ze babka je sekirant, vobec ma neakceptuje,vsetko si robi po svojom,proste ona to vie lepsie je najmudrejsia,neakceptuje dietu makleho proste nic.JA SOM VZDUZ ONA LIETADLO.takze tak,ked som konecne v pohode tak hlada co by vymyslela s kym by sa pohadala.A to s nou travim cely den.je to na strasne dlho vsetko tu opisovat.Ale snazim sa s nou vychadzat a mysliet pozitivne,ale niekedy to nejde a dnes je taky den.
Mishka,tvoj problém je v tvojej hlave,liekmi by sa trochu potlačil,ale ty to nechceš.Dobre by bolo keby niekto z tvojich blízkych vedel to s tebou prebrat a upokojit ta.No neviem či toto by stačilo.problém treba vyriešit a mne by sa zdal na to vhodný človek,ktorý to prežil,alebo vie ako s tým narábat.Pokial máš ešte zdravý rozum musíš to riešit.Lebo čas v týchto chorobách je proti nám,akonáhle padáš pomôže len odborná pomoc.čím je to neskôr tým sa to horšie lieči.Nechcem strašit,ale ja som si tiež myslela že si s tým poradím sama.a nakoniec som bola rada,že som išla a lieky mi pomohli a samozrejme aj samoliečenie.Antidepresíva sú tiež len lieky a psycholog by ti vedel objasnit a poradit ako s tým bojovat.Na psychiatrii sa len tak leiky nerozdávajú.Stačí tam íst raz a potom uvidíš,či ešte pojdeš alebo nie alebo neskôr.
lena22,
nechcem vám tu kaziť atmosféru, naozaj nie..a koľko ten B6 stojí?
Nechcem tu poučovať, ešte toho tak veľa neviem. Mám skoro tvoj vek mishka. Ale o čo ti ide? Ak chceš byť zdravá predsa si nebudeš nahovárať, že z vitamínov a minerálov sa priberie. Však si ich nemiešame do oškvariek a 2 bochníkov chleba denne. Jasné, že sa nepriberá. Kľudne si magneB6 kúp, mám ho aj ja. Je to horčík a vitamín B6.
ina,
ten strach z toho jedla mám, že priberiem, a preto tie stavy:-((
len ma tak napadlo, či nemaš neaký podvedomý strach,že z toho jedla priberieš a hned sa pytaš či nepriberieš z vitaminov.Možno ano ale čo tam potom ked to človeka postavi na nohy.
ina
10. októbra budem mať 21r.
babenky, viem, že som trapná, ale nepriberá sa z B6?:-(