Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
aj ja som ešte tu.stihačka-šéfka už odišla.Tak som ešte nakukla či tu niekto je.
Popíjam pre zmenu capucino s vysokou penou.Mňamky.
Hodila som si korunu.Kúpim si niečo pre potešenie alebo nie ?No 3x mi vyšiel znak(čo znamená,že si mám niečo kúpiť) No čo môžem proti tomu robiť?
tisch,ty sa maš!!mna čaka brigada na dome a na zahrade.Ale asi sa aj trochu tešim,len aby bolo pekne ešte.
dnes to celkom ujde, mam sa piatkovo o 2 hodinky padam domov a na programe mam relax a lenosenie :)
ahojte dievčata,tak už som doma zase sme nič normalne nenašli.Už sa mi to zda neuveritelne.Boli sme pozrieť 4 byty 1-izbove,najom 12000,- a teda nič moc a velmi daleko od školy.neviem čo urobiť,ešte mame tyždeň do začiatku školy.som unavena ako kôň!
ahoj tish aspon ze ty si tu ako sa mas?
ja som uz aj kavu dopila a nikto nikde
ahoj jarka:)
tak co ja som tu a nikto nikde chi chi klasika.
barunka s tymi darcekmi no ja som typ co kupuje az v decembri ale moja kamoska bezne kupuje malej uz od leta minule ze ci ma uz darcek a ona ze tiez uz ma asi dva ci tri :-) takze chapem. ;-)
silvi ked sa budes drzat damaxynimi radami bude ti hned lepsie ona je nase slniecko nebyt jej kde by som dnes bola a pritom mi bolo hrozne zle vsak damaxy vie velmi mi pomohla nech sa ti to v takom dobre aspon 100 nasobne vrati.