Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

ja som co sa tyka kvetov hrozna normalne nemam ani jeden kvet lebo chudatka by zahynuli a pritom rada dostavam kvety ani tu v praci nemam v kancelarii a pre istotu mi nezveria ani kolegovia chi chi chi lebo raz som mala polievat a dopadlo to skoro zle

Jarka77

ina ja by som mala tiez dnes upratat a daco navarit no nechce sa mi ale asi sa budem musiet premoct. Ale tak sa mi nechce a zajtra sa mi este viac nebude chciet takze tak :-)

ina

tisch aj ja som začinala kaktusmi a mam ich už hodne,tak asi 40.to bola moja zaluba hned ako som sa vydala.mam ich rada,že su take vdačne,netreba sa im tak venovať a predsa ťa odmenia,že su stale pekne a vždy kvitnu

tish

ja som nejaka zmordovana z tohto tyzdna a hlavne nevyspata. posnazim sa to dobehnut asi budem len lezkat a pozerat filmecky a podriemkavat (moje zbozne prianie) tak snad mi do toho nic nepride. no ja tu mam akurat taky malinky kaktus a tomu sa velmi venovat netreba. brala by som mat taku svoju zahradku aspon malicku.

ina

barunka len vyraziť do ulic na nakupy.tolko peknych veci som tam dnes videla,ale bohužial neako mi nič nesedelo/bud cena alebo velkosť/,tak to tam trochu vyprac ty.