Úzkosť

ina

to ano to ti verim,to ide človeka rozhodiť,ked ma na krku hypoteku a plat o ničom.ale aj tak tam mate ešte tie ceny dobre,tak nevahajte a kupte ho čim skor,lebo maš platiť cudziemu najom, tak plať radšej hypoteku,to som ja hovorila mojej sestre a až teraz stratili nervy a zobrali na hypoteku byt.3-izbovy za 1300000 a to byvame v malom meste pri tt.košice su preda len velke mesto,tak skor či neskor to pride aj tam a to už možete mať kopec splateny

Jarka77

hej ale ani tu v KE uz pomaly nic nenajdes pod 8000 mozno jednoizbovy za 7000 a to je hrozne my sme blizko centra v kludnej casti velmi sa nam tam paci. Len to ma stve na KE ze tu sa takmer nic nestavia a za stare byty pytaju napr. za 3 izb milion a viac a z coho platit vsak hypoteku treba platit a tu su platy o nicom. Idu mi na nervy s tymi platmi robim sice v statnej sprave je to vyhoda staly plat a pod. ale vyska platu je hrozna.

Jarka77

ina uvidis hadam nieco najdes skus pozerat noviny dnes je piatok malo by byt viac inzeratov mozno aj na nete drzim palce ked tak sa ti popytam.

ina

aha, tak v KE asi ešte nevyskočili tak ceny ako tu na zap.slovensku,tu je od trnavy taky narast cien ako šľak.a stale sa im to darí prenajimať a predavať,to sa len čudujem!?

Jarka77

este 15 min ;-) a potom sa lucim s vami keby som sa potom neozvala tak prijemny vikend ale hadam sa podari doma mame tiez internet.

ina

ked už vyvalim tolko peňazi,nech sa aspoň nemusi hodinu terigať po celom meste.aspoň niekde na nivach alebo v ružinovea starom meste ani nesnivam ,tam to bolo podtstne drahšie a ked aj boli do 12000,-tak boli už obsadene alebo chceli manželsky par.tak asi tiež budem uvažovať že neaky kupim,len asi som mala nad tym uvažovať skorej,ale ani ma nenapadlo, ýe nedostane intrak

Jarka77

tish mohli by sme ale ja tu jedine nad stolom :-) mam sa stretnut s kamoskou a sa tesim dufam ze ma ta unava prejde. Vidis zivam akurat :-)

Jarka77

jasne v BA to je drahsie ale kamoska jedna mi tam byva v podnajme skusim sa jej opytat ci nahodou o niecom nevie ale asi az v pondelok budem vediet.

Jarka77

ina aj s elektrikou ale tu v KE. Necitala som uplne vsetky prispevky tak neviem v ktorom meste hladas lebo by som len citala a citala tolko tu popisete :-) kym tu nie som.

ina

a ešte zaleži aj kde?ale ja som pisala 12000 za 1-izbovy.za 9000 som zohnala na konci dubravky alebo vo vrakuni.ved to zas môže aj dochadzať z domu.