Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
jarka zdriemnime si
silvi urcite sa ti to podari neboj sa ako ti pisala ina nepochybuj :-) pekny den bude dobre uvidis ver nam
spala by som
silvi ani o tom nepochybuj či sa ti to podari,jasne že sa ti to podari,ved keby si sa naklkala na začiatok, tak neviem, či som mala aj taku naladu ako ty.jarka a platiš 8000 aj s elektrinou?
Diky Jarka. Viem ze mas pravdu, a preto sa aj snazim nieco so sebou robit. Pozorne citam vsetky prispevky a zda sa mi ze vsetky baby, tu na fore srsia dobrou naladou a energiou. Dufam, ze sa to podari aj mne. Cauku a este raz prajem vsetkym pekny vikend
ja mam len ten jeden biedny ktory mi mal v maji ci juni kvitnut a este furt nic..tak si zo mna asi vystrelila teta co mi ho predala:(
inak kvietky lubim ale nemam ich kde v izbe napchat, mnooo jeden by mozno aj vosiel nieco pekne tahave.
ked som bola doma v lete som sa potesila, lebo z olamanych odnoziek oleandrov mi za 4 roky vyrastli krasne zakvitnute stromceky:)
este pol hodina a ide sa z prace :-)
ahoj barunka pekny vikend v pondelok tak o 8 budem tu pa pa
ale viete co mam rada slnecnice krasny kvet das do vazy a je nadherny.
lúčim sa,pozývam vás v pondelok ráno na kafe.musím ísť obchody volajú a peňaženka sa už celá trasie. pa pa