Úzkosť

Jarka77

ja sa snazim upratat byt lebo som teraz sama a minuly tyzden som neupratovala jednoducho sa mi nechcelo cely tyzden som v praci chodim skoro len prespat domov tak sa nepretrhnem ale dnes pomalicky upratujem davam dokopy veci stare vyhadzujem a tak sa motam :-)

Jarka77

mna predtym strasne nicila izolacia od ludi on nebol rad ze idem k mame sestre k jeho rodine sa tiez nedalo teraz uz je vsetko ine lebo mne jedneho dna praskli nervy a aj situacia sa vyvinula tak ze ja chodim aj k nasim ked mam cas a chodime aj k jeho rodicom on je tichy ale ja som typ ked ma nieco trapi potrebujem sa vykecat

tish

ja si kavu radsej nedavam, aj tak sa chystam iba polihovat a dat sa trosku dokopy. mala som aj narocny tyzden, psychicka praca mi pride niekedy narocnejsia ako take kopanie kanalu:( a ja som uz aj bez toho v blbom psychickom stave a este tie narocne a zodpovedne ulohy v praci mi beru asi vsetku energiu.

Jarka77

jarka7711@azet.sk kludne napis moj je tiez taky ze nema rad ked rozoberam veci ze som ukecana uz si zvykol lebo som povedala po dlhsom case ze nebudem ticho :-) ale vadi mu to ale zas vsetko nevykecam

tish

jarka uplne ma to nici a roklada mi mysel, on ma chce ale nechce aby som ho s niekym rozoberala. podstate cele je to divne, je to uplne virtualn vztah. obaj potrebujeme pomoc, len on to nepripusta. a ja som z toho zufala. aky je tvoj mejl?asi sa z toho potrebujem vypisat:(

Jarka77

je ked som nahnevana mam chut odist z tej miestnosti prec vonku na vzduch asi to je tiez nejaky skrat v hlave ale riesim to takto hoci sa moj priatel na mna hneva ja mam proste vtedy nervy strach neviem to ani opisat proste musim sa aspon na chvilu dostat von a predychat to. Ja sa chcem liekov cim skor zbavit ale nechavam to na doktorku.