Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dakujem idem si to precitat a odpisem ti.
nam mamka citavala rozpravky skoro kazdy vecer mali sme plno knih rozpravkovych a vsetky uz sme poznali skoro naspamat aj teraz niekde su u mamky rozpravky su fajn.
damaxy tu som este som nezmyvala chi chi ale idem teraz
tish odpisala som ti
Ja som kedysi detom nakúpila kazety s rozprávkami stavali sme lego alebo kreslili a počúvali,to je také upokojujúce.Mám ich kdesi odložené.Dokonca to počúvali aj možno v takej 7-8 triede cez prázdniny a ked boli chorí tak dokola.
ked ma nebolia oci od pc z prace tak si rada citam nieco lahke nad cim nemusim rozmyslat
Dievčatá všetko je o prístupe k životu,čo mu dovolíme ako ho natočíme naprogramujeme čo od neho chceme.Doležité je byt slobodným a nezávislým a dospelým.
Jarka kdeže si hadam maškrtíš?
tish skús si pred spaním niečo také sladké prečíta aj rozprávku a uvidíš tie sny,je to možno smiešne,ale osožné.
Moja svokra a stará mama mojej dcéry totiž povedala,že je lenivá neikolkokrát pred manželom a už je tak úposudzovaná.Manžel to vysloví pri jej mene a tak začnem,že možno sa to stalo raz,že niekedy niečo neurobilaa potom sa ho spýtam,kto včera umyl auto,kto mi pomohol navarit,kto chodí so psom o 6 ráno von,kto má tréningy,každý den,kto bol najlepší žiak na škole,kto chodí po pretekoch a tomu ty hovoríš lenivý človek,poznáš ju ty vôbec,naozaj je ten jeden raz neochoty,hodný tejto nálepky.