Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

nespinkam ale chcela by som este. aspon skarede sny nemam, lebo nedavno sa mi snivalo, ze som robila skusku z genetiky....brrrr. bola som si aspon rohlik dat, nic ine nezvladnem

damaxy

Jarka ja som takéto reči zatrhla,lebo kto má právo posudzovat a nálepkovat toho druhého a ako dobre už vieš ked sa povie,že jeho žena je lenivá,ani ju nepoznáš,ale ked o nej začnem rozprávat prvá vec čo ti príde na rozum aha to tá lenivá? je tak,Toto si hned stopni.Aká lenivá,podla čoho sa to meria?Nedovol o nikom a ani o sebe hovorit negativne.Lebo sa to naozaj stotožní.

Jarka77

paci sa mi damaxy tvoj pristup ze ked niekto chcel mohol navarit skor. Ja vcera moj drahy kamoske vravi ze som leniva akoze to neberiem vazne a ja ze nech povie ze co robim menej ako on a on ze to neporovnavame tak sme sa pousmiali na tom chapes muzi povedia zene ty si leniva ale oni nerobia o nieco viac ja napr. tak isto chodim do prace ako on takze tak ale dnes nemoze nic povedat snaha o pomoc bola povysaval akoze co ja nepovysvam pod postelou ale potom som zas ja nasla jedno miesto na ktore zabudol tak ho potom trosku podpichnem ked pride :-)

damaxy

Tish,možno ešte prejdeš nejaký kus cesty a nájdeš sa a aj spôsob komunikácie a potom bude dobre.Ja som mala aj depresiu a ja toto všetko beriem ako chorobu spôsobenú sama sebe.Lebo niečo treba pustit a niečo zmenit,inak sa nedá.Lieky same nespravia zázrak,to je len akoby od bolačky no ostatné je robota na sebe.Ja tiež mám sa dobre,mám dve zdravé,samostatné,šikovné deti,dobrého manžela,nemusím chodit do práce,mám všetko čo potrebujem a predsa som ochorela a myslela som,že to už nerozchodím,ale ked človek sa zatne a chce,tak dokáže.Mám chvílky ked sa cítim zle,napríklad aj tieto dnimám takú nervozitu ale viem že to prejde.Opakujem si,že všetko zvládnem.Vieš my bývame s manželovou matkou spolu a ona sa dost do nás stará z môjho pohladu a to mi vadí a stým si neviem dost dobre poradit.Tak dúfam,že to zvládnem.Manžela tým ani neunúvam lebo on je na jej strane,takže fakt každý má niekoho kto ho trénuje.

Jarka77

ahoj damaxy takze si ich uz nakrmila :-). no ja som este v stadiu upratovania keby som hned neodpisovala ale uz len dlazky mi treba pozmyvat to mam tak za 15min.

damaxy

dievčatá moje zlaté teraz som konečne nachovala našu hladujúcu rodinu.Keby boli najké narážky od nich,že či sa obeduje o tretej ja sa viem bránit a poviem ved ak niekto iný chcel navarit a skôr bolo volno,takže s pokojným hlasom si to poviem možnost volby je pre každého,ale aby som sa sem dopracovala stálo ma to vela síl,verte mi.A teraz to robím tak,že si vypočujem názor do konca trochu si popremýšlam a potom hovorím za seba a cez seba.Je to velmi osvedčené.Takže všetci celý natešený si sadli ku stolu spapkali,ja som umyla riad a ponúkla kávu a šup sem k vám