Úzkosť

tish

kazdy iny zdravy clovek by na mojom mieste bol relativne spokojny, len ta depresia mi vsetky stastne pocity nici. ja si naozaj nepamatam kedy som sa citila stastna. a tak velmi chcem.

Jarka77

tish to ma mrzi ze mavas depresie ja som asi este nemala depresiu ako taku teda neviem co to vlastne je. Ja som mala zachvaty a sice som mala predtym pocit ze asi uz nikdy nebudem stastna mozno to bola ta depresia ale dnes sa citim stastne proste akoby mi resetovali mozog uplne ine veci su pre mna dolezitejsie ako predtym hlavne moje zdravie lebo ja uz nikdy nechcem mat zachvaty som sa rozhodla :-)

Jarka77

igris pohoda nevotrela si sa tu moze pisat kazdy :-) aj ja by som dne najradsej neupratala nenavarila len tak lenosila :-)

igris

damaxy :), pisem sem lebo viem ze sem chodievas, aj kavou ste ma inspirovali ;), prepac ze sa "zakecalo" v teme BMI o tom stravovani deti, rada si s tebou o tom pokecam, uvazujem zalozit o tom temu, tak dufam ze sa potom pridas. Ja som este neupratala, ani nevyprela, dokonca ani nanavarila :( alebo :) ? prepacte ze som sa sem votrela mimo temu, prajem prijemny den :)

tish

kazdy iny zdravy clovek by na mojom mieste bol relativne spokojny, len ta depresia mi vsetky stastne pocity nici. ja si naozaj nepamatam kedy som sa citila stastna. a tak velmi chcem.

Jarka77

tak aspon trosku si poveget jasne napis do mailu potom uvidime kto ma aku story ... ja som mala tiez niekedy pocit ze mi zivot hadze polena pod nohy a skusa kolko toho este znesiem nastastie teraz je s tymi "polenami" klud.