Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

no nakoniec sme nepochodili,lebo malá asi nechcela nakupovat,ale niečo sme stihli a zajtra dalšie kolo,nech je veselo.Miksi takže vybavená si barličkami ako sa patrí.Vieš že je to nové prostredie,prácu poznáš ovládaš,nie je nič také čo by ta profesionalne mohlo prekvapit.Nervozitu by mal každý najme z toho,že je to nové prostredie,ludia.No to rýchlo prejde.Takže všetko je to normálne a strach tam nemá dôvod sa zdržovat.Budeme na teba mysliet všetky a držat palce.Napíš ale čas.

Jarka77

miksi presne dychaj ja to tak robim ked to na mna ide a hovorim svojej hlave id prec si len v mojej mysli nie si naozaj :-)

Jarka77

barunka ja som sa vcera pytala psych. ze co a ako s babetkom co ak nahodou otehotniem ona ze nic sa nestane ale ze lepsie pockat este 2 mesiace ze mi vtedy znizi davku ze uz mala take pacientky s PP co mali babo takze som kludna

miksi

mam uz aj banan,aj persen,aj magne,aj cokoladu...Asi vsetko!!!Len to musim predychat!!!tak dakujem,potom sa ozvem ako to dopadlo!!!

Alternativa

Aj ja tiez okrem teorie mam aj urcitu prax v tejto oblasti za sebou, to mi ver :D. Skus aj ten moj oblubeny banan, magnezium, B-komplex. A nevynechavaj lieky.

miksi

dakujem,moja.Mam to vsetko teoreticky nastudovane,len je to tazsie uviest do praxe!ale dakujem este raz pekne.Nesmiem si to tak pripustat.A jasne ze to zvladnem:-)))

Alternativa

Aha, tak to jednoducho nepripusti :D. Myslim, ze tu v partii mate uz dost zozbieranych dobrych rad. Ja osobne fandim prehlbenemu dychaniu, takze skus to predychat. A urob si program, to je velmi potrebne. Drzim palce, zvladnes to.

miksi

ale nic extra,uz to robim 4 roky,prax mam.To zvladnem.Len ked sa neprestanem nervovat,nabehnu moje tetanicke priznaky,busenie srdca,tras na celom tele atak...

Alternativa

Nova praca je vzdy urcita vyzva - nove ulohy, novi ludia, nove prostredie.
Ako preckat hodiny do nastupu :
Zamestnaj sa niecim, co robis rada. Nebud sama, chod medzi ludi, do prirody, zacvicit si. Zavolaj rodicom, kamoskam - musis sa snazit nemysliet "ako tam bude".
Ako na pracovisku:
Zacni tym, ze svoju nervozitu neprekryvaj hlucnostou, pobehovanim, "staranim" sa do vsetkeho. Daj si vysvetlit to, co sa Teba bude tykat, rob si poznamky. Pytaj sa na to, co Ti nebude jasne.

Alternativa

Tvoja reakcia je uplne normalna, skor opak by nebol bezny. Len klud, moja. A kedy nastupujes? Vyzaduje nova praca od Teba nejaku specialnu vedomost? Alebo mas obavy z novych ludi?