Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

via

ahojte vsetci,uz som davno nepisala,damaxy hlavne teba zdravim.po troch a pol tyzdna liekov mozem konecne povedat ze sa citim lepsie,hlavne to nechcem zakriknut.uz som sa bala ze cely moj zivot bude ako v hmle.uz cele styri dni sa citim celkom ok,myslienky tiez oslabli ktore ma uplne nicili,dokazala som ist aj znovu do prace.samozrejme ze sa bojim ze sa to vrati asi ako kazdy.viem ze kazdy ma iny nazor ale pomohli mi lieky!uz nemavam ani paniky,i ked sem tam sa este citim uzkostne.ale mam novy problem,snivaju sa mi hrozne sny väcsinou ked sa prvy krat preberiem(beriem aj tabletky na spanie),stale sa mi sniva o nehodach, chorych ludoch a vrazdach,skratka o smrti kazdej formy.mal niekto z vas podobny problem?inak drzte sa vsetci a hlavne berte lieky ak vam to lekar doporucil..

inka

ak môžem ja,tak by som ti poradila zmerať si tlak,pravdepodobne si dostala abstinenčne priznaky a zvýšil sa ti tlak,tak som to mala aspoň ja ,po 3 dňoch od vysadenia liekov.hlavne sa nelakaj je to normalne po vysadeni liekov.

veronikaas

Ahoj damaxy.Tak volala som ešte jednému lekárovy ktorý ma kedysi ošetroval a vysadila som lieky.Už tri dni tie lieky nejem.Nerobilo mi to žiadne problémy.iba ak som mala taký tlak na srdci.Až dnes keď je nedeľa,deň blbec,je mi strašne strašný tlak na srdci,točí sa mi hlava a cítim sa ako "deň pred smrťou".Čo mám robiť?

inka

čaute dievčata,ako po vikende?ja som pracovala aj oddychovala,tak ako som mala na plane.vy ste teraz prešli na icq?alebo ste ešte niekde v prirode?