Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
trochu lepšie, dopoludňajšia kríza pominula, takže už neplačem, ale hľadám riešenia... objednala som si ten čaj a kopu iných veci :)
ahojte vsetci.Tani ako sa mi mas?prave som prisla z roboty.je mi pod psa.som nakomplet dezorientovana.hlavu mam ako vymetenu.strasne ma boli krcna chrbtica.neviem ci mi aj to nerobi problem.moze mi to tlacit na maly mozog.mam hu v dezolatnom stave.a zase tie oci.aj to pocasie.v robote sa namakam ako kon.este aj zajtra idem do roboty.no koniec,musim to nejako zvladnut,aj ojednej nohe.velmi tuzim zit ,byt stastna,smiat sa,skratka fungovat ako kedysi.prajem to vsetkym zo srdiecka.....
ďakujem, si zlato :)
Tanička www.biomajak.sk antilipidový čaj stojí 450 a ikan 1400 najdeš to pod produktami Tianschi
Zuzka nevieš z ktorej stránky, resp. firmy si to objednala? je tam toho veľa a mne sa nedá čitať riadne...
ďakujem, Zuzka drž sa, podľa mňa ale chlamýdie nie sú sranda, mala by si ostaň na tej péenke a oddýchnuť si... som fakt rada, že ti je dobre... ja sa nedám, istotne to porazím a vyhrám!
Tanička nahoď si do googlu antilipidový čaj, alebo ikan a tam to nájdeš.Ja som to objednala,fakt je to jediné čo zabralo.
Zuzka prosím ťa a ten antilipidový čaj a Ikan, to je čo? A kde to kúpim? Hneď niekoho pre to pošlem... my už spravíme všetko na svete, všetci sú zo mŃa na nervy...
ahojte každý deň vás čítam a je nás tu čoraz viac.Dnes mám dovolenku ale celú som ju strávila u lekára.Bola som chorá a kašlala som na to a ani nie o mesiac sa mi to všetko vrátilo už asi rok kašlem a to ani nefajčím.Robili mi vyšetrenia tak som si bola pre výsledky a zistili mi v pľúcach chlamidie,takže s tým hajzlom mala Dada pravdu.Z jedného hovna padnem do druhého.Dostala som na tri týždne antibiotika,tak sa budem liečiť ale na PN som neostala.Vraj to môže byť aj z klimatizácie.Tani ja ťa hrozne obdivujem tak strašne by som Ti chcela pomôcť,len neviem ako. Ja som sa tak ako teraz necítila už asi dva tri roky.Mám kopec energie a fakt sa cítim dobre,len sa bojím že sa to vráti.To by som fakt nechcela.Čo platí na jedného to nemusí platiť na druhého.Mne pomohol ten antilipidový čaj a Ikan.Keby mi to bol niekto pred 2 mesiacmi povedal,tak sa mu vysmejem.Som úplne vyrovnaná a kľudná.Pôsobí to aj na nervovú sústavu.Vylučuje ti to z tela všetok humus.Ja som za podobné veci vyhodila majlant a bez výraznejších výsledkov.Toto mi poradila kamarátka,ktorá mala problém s črevami a veľmi jej to pomohlo.Dnes som bola v Tescu a nič sa nedialo normálne by ma tam nikto nedostal.Prešla som ho sama a vyšla som úplne v pohode.Aj moja rodina vidí tu zmenu až im vadí aká som aktívna.Len hovorím,nie každému to musí pomôcť.Hovorila som si,že až sa raz z toho dostanem /možno je to len dočasne/donesiem do kostola veľkú kyticu kvetov,asi mám najvyšší čas.
KATKA pošli aj kontakt aj kúzlo, ja už naozaj hocičo skúsim, ďakujem. Môj mail: tatiana_f@centrum.sk. DADA tvoje maily mi chodia