Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
fijuška: ahoj, no je to mozne. aj nieco beres ? nejake AD?
pre emmu18-ahojky....aj tebe je zle z úzkosti??? mne je dnes hrozne, ťažko sa mi dýcha,,,bolí ma srdce, chrbtica...proste cítim sa hrozne...jedla som pred chvíľou a mala som pocit, že odpadnem..ani mi nejako nechutí jesť..myslíš, že to súvisi s úzkosťou?? pekný zvyšok dňa....
ooo/táňa: ahoj no neviem ci sjw zabralo ale skor nie ako ano. len jednoducho si vzdy poviem ze mi nic nie je a ze je to vsetko len v mojej hlave a ze na to nebudem myslet a hotovo. a takto zvladam kazdy den. ale napriklad teraz som sama v praci a obcas mam este take hlupe pocity toho sa asi nikdy nezbavim ale tak je to uz ovela lepsie. len este ma hneva to tocenie hlavy :o( tak drzim palce aj tebe nech ti je uz lepsie aj vsetkym ostatnym.ved si to zasluzime.
svetlušik..ahoj....mala som pozitív.chlamydie..ale preliečená som bola...aj pred týždňom som dobrala 2-druhy antibiotík.....ale každý mi vraví,,,,že je to určite z psychiky..tie bolesti..a pichanie pri srdci...že prolaps má veľa ľudí...tak neviem......
tgb: Nerobili ti testy na chlamýdie pneumoniae? Problémy, ktoré uvádzaš som mala aj ja, ešte niektoré ďalšie a zistilo sa, že mi ich spôsobovali spomínané chlamýdie. Keď sa preliečím ATB, všetky tieto problémy zmiznú, no po pár týždňoch, je to tu zase. a tak to ide dookolola už rok.Chlamýdie poškodzujä aj srdcové chlopne. No samozrejme môže to mať aj inú príčinu.
ahojte kde ste vsetci?co nove,ako sa mate?Tani,Zuzi,Katka?aky mate dnes den?ja som bola v praci,a dalo sa.sice som trochu ako mechom ovalena,ale lepsie ako vcera.nechcem to zakriknut.a kde je Milos?co sa nam vyparil?baby dufam ze bojujete,za kazdu cenu to nesmieme vzdat.tak ze hor sa do toho,s vypatim vsetkych sil.drzim paprcky!!!!
ahojte,z času na čas sem pozriem a neteši ma že je vas tu stale viac a viac.uz sa nezamyslam co to sposobuje,ze stale viacej ludi trpi na uzkostne stavy,lebo som zistila ze aj tak to nikto este nezistil.možem len povedat že sa stym da bojovat ada s tym v pohode žit.bolo aj mne stale kazdy den od rana do rana zle,bolesti som mala pri srdci ,v končatinach zavrate a pichanie a trpnutie,palenie.najhoršie však pre mna bolo ked som sa nevedala zbavit toho hrozneho pocitu ze odpadnem ,že zomriem,ten strach mi nedal zaspat,ten strach mi nedal normalne fungovat.viem ze kazdy sme iny a kazdy reagujeme na niečo ine,co pomohlo mne iny skuša bez uspechov,ale v kazdom pripade vzdy niečo zaberie.chcela som vas tymto prispevkom len posmelit aby ste boli odhodlani vzdy niečo skusat a nebat sa pytat lekarov ,nebat sa zaujimat o svoje zdravie.citala som ako ooo/tana prestala plakat a hlada riešenia,tani neboj sa ani plakat v konecnom dosledku aj ten plac uvolnuje a nakoniec ako sama vidis posuva ta ta bezradnost dalej.drzim ti palce a ver ze bude lepsie.drzim vam vsetkym palce!
napíšte mi niekto aké máte problémy pri úzkosti,,,,,,je vám aj zle, a bolí vás srdce????? mne je nanič...
ahojte..trápi ma bolesť aj pichanie pri srdci, niekedy sa mi ťažko dýcha, mám ťažobu na hrudníku.Máte aj vy podobné príznaky pri úzkosti?????? Mám aj prolaps mitr.chlopne-nemôže to byť od toho?? Alebo mi aj často prichádza zle, pocity na odpadnutie..ale aj akokeby to šlo od srdca...obvodný mi povedal, že je to všetko psychika..tak neviem..poraďte....môže to byť z úzkosti??-takéto stavy..a bolesti srdca...?? pekný deň
Ahojte, ja sa mam posledne dni vcelku fajn, tak si to uzivam ako sa len da :D Mam teraz riadne fofry pracovne aj sukromne, ale pri tomto tempe depky a haluze nemaju sancu. Dufam ze mi to vydrzi co najdlhsie :D
Ten SJW vam fakt zabera?