Úzkosť

emma18

ahojte, len vam chcem povedat ze aj dnes mi bolo celkom fajn. nehovorim ze som vobec nemala strach ale myslim ze mi je uz aj o 50% lepsie ako mi bolo. ten strach uz vobec nie je taky velky.dokonca sa pristihnem pri tom ze sa nicoho nebojim a je mi fajn. len ked som sama tak ma ece prepadne taky strach ale uz to vobec neni take ako na zaciatkt. verim ze sa z toho dostanem a dufam ze aj vy :o)

dada

ahoj zuzki12345.s tou chrbticou mam problemy uz davno asi 22rokov.neurolog sa ma pytal,ci som robila v bani a to som mala vtedy 31 rokov.mna bolia aj krc.stavce na dotyk a v zadu spodok lebky.nehovorim ze v tom nezohrava svoju ulohu aj psychika,viem ze ju mam naburanu.to je jedno s druhym a este mam aj taku robotu,kde mam hlavu stale zohnutu.pripadam si ako pstros.musi byt aj trochu srandy nie?ale co mozem s urcitostou povedat ze viac tam zohrava rolu psychika.dufam ze nad tym raz zvitazim.nedam sa porazit!!!

ooo/táňa

IKAN som si čítala, ale to sa mi zdalo jednak fakt drahé a jednak nie celkom na moje problémy... však uvidíme

ooo/táňa

na peniaze už kašlem v tomto smere... jasné, že mi to nepoškodí - nebolo tam písané, že by sa to nemalo piť keď beriem AD, tak dúfam, že to bude ok... dám vedieť :)

zuzana12345

Tani myslím že poškodiť ti to nemôže a peniaze vyhodíme na väčšie blbosti,bola by som hrozne rada,keby sa ti stav zlepšil

zuzana12345

Dadi,možno to ani nieje krčná chrbtica.Ja som tiež chodila domov z práce ako mátoha stále ma bolievala hlava a dávala som príčinu na krčnú chrbticu.Potom ma v jeden pekný deň doma kleplo,musela som ísť na pohotovosť a poslali ma na CT.Nemohli mi však do žíl napichnúť kontrastnú látku,tak mi CT spravili len po krčnú chrbticu a ta bola údajne OK.Nebolo dňa aby som nejedla Ibalgin a hlava sa mi točila od rána do večera a do toho úzkostné stavy,bola som zrela do blázninca.Už asi mesiac sa cítim OK a prestala aj bolesť "krčnej chrbtice"myslím že ta tvoja hlava bude v spojitosti s tvojím stavom ale nie som lekár len hovorím z vlastnej skúsenosti.Myslím že u každého nastane zmena k lepšiemu aj keď pomaličky.Neviem ako dlho si bola bez práce,alebo prečo si zmenila zamestnanie,ale aj to mohlo mať vplyv na tvoju psychiku Dadi drž sa a prajem všetkým veľa veľa zdravia