Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Pekné ránko všetkým, tak hlásim, že my s willym sa dnes máme lepšie :) aj prechádzka bola pokojnejšia, aj som viac spala, takže nakoľko tento týždeň nejdem do roboty, tak si idem ešte lahnúť a zdriemnuť. Ja si teda sny buď nepamätám alebo pamätám si len útržky, ale nič desivé našťastie nemám... občas je niektorý veľmi reálny ako napríklad minule, že som si bola v nemocnici pre adoptívne dieťa... :)
Ahojte dobre rano i ked uprsane .Ako vam je mna tak boli chrbat ze som nespala celu noc.Hlavna vec ze vcera som sa vychvalovala ze uz je lepsie .
dostali sme nejake pripravky v striekacke a mame to brat po jednom dieliku...uz som tam raz bola este ako tehotna a dost mi pomohol..
no ahojte, tak mna dnes zase priserne boli hlava...boli ste niekedy niekto u homeopata? alebo ste nieco uzivali od neho? ja som dnes bola s tou mojou chrbticou..aj s Tobinom...
uz som si to nasla je to vlastne zapal pluc....
dobre ludkovia koncim tu na dneska este mam jedno stretnutie na druhom konci mesta.....
ozaj neviete co je to pneumonia?? snad som to dobre napisala,v nedelu mi kamaratka spominala ze priatelov otec to ma a ze ona nechce vyzerat hlupo tak sa nespytala ze co to je...
tati ja neviem od kial pochadzas zo slovenska,co sa tyka prace no je to o drzku,neviem co si vyucena,v zavodoch prepustaju ale zavisi od regionu...ja som bola 3 roky v Ba ale poviem ti ze to mesto nebolo pre mna,Nitra sa mi pacila.
tati aj ja zijem v zahranici ale s umyslom tu aj zostat aj ked clovek mieni a zivot meni...
mna tiez stale nieco prenasleduje ci uz zuriaci pes alebo nejaky clovek.....rano sa budim mokra,opuchnute oci atd...
nie vzdy sa mi sniva ale tak 2 krat do tyzdna,fuj fuj....
myslim ze je to spojene s tou uzkostou,snad aj to pominie.....
no a este mi neda napisat ze este 2 mesiace budem brat lieky a potom vysadime,teda podla priebehu tych dvoch mesiacov,berie z vas niekto len 50mg ad-cok za den??
inak mam nejake nocne mory,strasne zle sny,neviem cim to moze byt,inak som ok.
a uz som napisala asi tak vsetko