Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
jarka tak si pekne oddychni ,teraz sa ti bude dobre spinkať,ked tak tichučko prši.ja odchadzam nakupiť a pozrieť na chalupu.tak ešte raz pekny aj ked upršany vikend všetkym!
ahoj jarka,u mna je to to iste,ked si aj ideme niekam sadnuť alebo k nam pride navšteva,každy mi hovori,prečo tak striktne nepijem alkohol,kavu.ja sa bojim dať si aj strik vinny,ale na druhej strane ja som nikdy nemala potrebu piť alkohol,ked tak možno neake miešane sladkosti na dovolenke,ono je to možno ako s tym zakazane ovocie chuti najviac,niekedy ked tak do mna stale hučia,že čo sa ti može stať z jedneho,tak by som si dala niečo,ale bojim sa tej kombinacie s liekmi a ešte stale mam myšlienky aj pri tom,že čo ked mi pride blbo a budem si musieť aj v noci dať tabletku a nebudem mocť zato,že som si dala neaky drink.nestoji mi to zato.nie ,vylučiť alkohol z mojho života to nebol problem a kavu som zase nahradila s bezkofeinovou,čo mi tiež nerobi problem,ma to rovnaku chuť akurat,že ked som vonku tak ju nemaju všade.so mnou je to horšie s cigaretami,ja som aj prestala,ale aj som začala,aj ked si zapalim už len občas stale sa toho blbeho zlozvyku neviem odnaučiť.čim viac chcem s tym skončiť nadobro,tym am vačšiu chuť.ale ako hovoril moj psycholog,aj to znamka uzdravovania,lebo ked som bola na tom zle tak som sa bala aj fajčiť.a zo vštkym aj s končenim zlozvykov treba postupne.nejde všetko naraz.aj ked su ludia čo to dokažu a ja ich zato obdivujem,su to silny ludia s velkou doverou v samych seba,ja tam raz tiež budem.
idem si asi pospat na 2 hodinky
damaxy chcem ta pozdravit. Nemala som cas ani energiu ist na net vela prace skola proste som bola velmi vycerpana. Idem si precitat mail a napisem ti. Inac citim sa fajn zachvaty neboli len sa citim niekedy velmi unavena. Toho roku som anglictinu radsej nechala tak ze o rok budem pokracovat je toho na mna vela takze tak.
inka tiez uz nemam prehlad ale presne si to uplne vystihla tymto rannym prispevkom aj mne presne zo zaciatku ked som to potrebovala najviac ste tu boli. Mozno pre niekoho to je hovadina ale prave my co to prezivame alebo sme prezili vieme co to je a poviem ti ci to niekto bude skumat kto sa skryva pod nasimi nickmi mne je to jedno ja sa za svoju chorobu nehambin nikto nemoze povedat ja to nedostanem myslim PP. Zo zaciatku som mala pocit ze uz nikdy nebudem stastna proste taky cudny pocit strach zo smrti ze sa zadusim dne sem tam ked to prehanam v praci a doma tak mi je cudne citim ze som sa presilila ale potom to prejde a velmi vdacim tomuto foru ze som na dobrej ceste dostat sa uplne z PP stale beriem lieky ale beriem to uz ako sucast terajsieho zivota nepijem alkohol uz som si zvykla na otazky a das si jeden? a ja nie a preco? a ja beriem lieky. A dakedy ale jeden mozes. A ja ze nie nemozem. Proste ani nechcem nebudem riskovat kvoli nejakemu stamperliku.
ahojte baby dlho som sa neozvala mala som vela prace v robote a malo energie. Je mi celkom fajn len dnes som nejaka unavena
ahojte dievčata,niekedy ked som sem prišla tak som najprv pol hodinu čitala prispevky ,ktore ste za večer popisali,dnes už ich je pomenej ja stracam prehlad,čo porabate a ako sa mate.ale ak sudim podla seba,tak vam je všetkym dobre a tak to ma byť a to bol a je zamer tohoto fora,pomocť chorym poradiť zdravim.ja tu tiež hlavne cez vikend už byvam pomenej,ale každy deň sa snažim sem aspoň nakuknuť,viem ako dobre mi padlo hlavne v začiatkoch ked ste tu boli ako na zavolanie,vypočuli si každu moju boliestku a potešili ste ma a povzbudzovali v každom smere až som naraz zistila že nehovorime už tak o chorobach ako o vareni alebo o prirode a pod.ja som nahodou spomenula mojej kamaratke že chodim na net medzi partiu perfektnych bab a ona neviem či ma zrovna odsudzovala,ale v každom pripade sa jej to nezdalo dosť normalne aby to robila aj ona,pytala sa ma ako sa možem rozpravať o svojich problemoch s cudzimi ludmi ,či to nie je nebezpečne a pod.no pre mna ste boli rychla zachranka,pre ňu to bola hovadina.dnes je chora a chodi aj ona na net a pochopila,že jedine ludia,ktori vedia o čom hovoriš ti nepritakavaju ale pomahaju.anitka,tvoja kamaratka potrebuje tiež nabrať odvahu aby najprv nakukla sem,potom možno trochu rozpisala a potom uveri v pomoc a hned jej bude lepšie na duši aj na tele.veľa šťastia a všetkym krasny vikend!
syma, dúfam napíšeme. Ďakujem.
Presne to som jej hovorila, že napíše svoj problém a budeme tiež hľadať na začiatku, kde bolo viac konkrétnych rád. Tá lekárka sa zaoberá aj alternatívnymi postupmi, zvážime, čo poradí a uvidíme. My na depkách s tabletkami a lekármi nemáme moc skúsenosti - však vieš. A podľa mňa, ona bude potrebovať aj tie (niečo už má predpísané na ukľudnenie) ale asi potrebuje poradiť, na ktorého lekára sa obrátiť, kde sa ešte objednať a pod. Dobre teda, možno zajtra. Zatiaľ ďakujem.
anitka, vždy tu niekto je ;)
píšte, podporíme vás