Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
krasny den kocky!mate sa???
ahojte, mala som take strasne sny, cela uplakana som vstala a hlava ma boli ako kona :((
maj sa pekne a hlavne veselo
napisala som mu tu zoznam pred počitač,dufam,že ked sa zobudi tak to do zajtra stihne.tak idem fotiť,zatial čauko!
teším sa a nech ti spravia aj vlastné icq pripomen aby si mohla byt pripojená aj cez den a nepísali ti aj ked je to príjemné mladí kamosi
už so dala synovi prikazy,aby nato nezabudol a zoberiem si so sebou foťak na chalupu a niečo pofotim aj tam,aby si videla ako vyzera jeseň u nas.
inka a čakám tie foto a pošlem ti z prechádzky
zdravim ťa damaxy, nedalo mi a ešte som sem nakukla,lebo čakam kym sa moja dcera pooblieka a vieš kolko to trva...teda ten dažd už naozaj bolo treba,ja som nemohla ani mrkvu zo zeme vytiahnuť,ked som ju išla schovavať.tak pekne nech len prši pomaličky potichučky.
Inka a Jarka a všetky,ktoré tu dnes nakuknete srdečne pozdravujem a prajem pokoj a pohodu.
ahojte dievčatá síce dnes prší a to je dobre lebo už bolo velmi sucho .Možno na niekoho pôsobí také počasie depresívne,ale zasa dožičme aj prírode treochu radosti,ktorú jej tento dážd prinesie.Ja som včera mala jednu krásnu prechádzku a tak som sa pokochala výhladom a krásou,že mám do zásoby a nielen to ale som si urobila krásne fotočky z miest,ktoré mi prinášali radost v duši.Ciže si len polistujem v archíve alebo privriem oči a som tam.