Úzkosť

inka

napisala som mu tu zoznam pred počitač,dufam,že ked sa zobudi tak to do zajtra stihne.tak idem fotiť,zatial čauko!

damaxy

teším sa a nech ti spravia aj vlastné icq pripomen aby si mohla byt pripojená aj cez den a nepísali ti aj ked je to príjemné mladí kamosi

inka

už so dala synovi prikazy,aby nato nezabudol a zoberiem si so sebou foťak na chalupu a niečo pofotim aj tam,aby si videla ako vyzera jeseň u nas.

inka

zdravim ťa damaxy, nedalo mi a ešte som sem nakukla,lebo čakam kym sa moja dcera pooblieka a vieš kolko to trva...teda ten dažd už naozaj bolo treba,ja som nemohla ani mrkvu zo zeme vytiahnuť,ked som ju išla schovavať.tak pekne nech len prši pomaličky potichučky.

damaxy

ahojte dievčatá síce dnes prší a to je dobre lebo už bolo velmi sucho .Možno na niekoho pôsobí také počasie depresívne,ale zasa dožičme aj prírode treochu radosti,ktorú jej tento dážd prinesie.Ja som včera mala jednu krásnu prechádzku a tak som sa pokochala výhladom a krásou,že mám do zásoby a nielen to ale som si urobila krásne fotočky z miest,ktoré mi prinášali radost v duši.Ciže si len polistujem v archíve alebo privriem oči a som tam.