Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ale ešte si nam neprezradil ako sa maš,chodiš ešte behavať?
nie,po novom sa mam ovela lepšie,mam upratanu zahradu,aj pivnicu ešte sa chystam totalny poriadok vo svojej duši porobiť
ty sa pochval mladenec,kde si bol?neako si sa nam odmlčal,bol si na dovolenke?
je tam naozaj velmi pekne,ja mam rada kvetinky a tak,moj muž je cez vylepšovania všetkeho druhu a ja zase mam rada okolo seba zelen a kvetinky a tak po rokoch som ako tak spokojna ale vždy sa tam da čo robiť
ja som ich prečitala už všetky a toto som čitala už 2 krat a mam ju stale pri posteli,ked mi je nanič tak si ju vždy otvorim a niečo si tam najdem pre seba čo mi polahodi telu i duši.
Ozaj, vyzerá to , že máte okolo domu pekné prostredie.
Inka, ešte k tej knihe Miluj svoj život. Ja som si myslela, že to bude také odpočinkové čítanie, ale ono sa treba sústrediť a premýšľať pri čítaní tak som ešte len pri 4 kapitole,. Ty si ju prečítala už celú?
a potom treba si uvedomiť že ta choroba je z tychto našich obav a z myšlienok.vrať sa spať do obdobia ked ti nič nebolo,čoho si sa vtedy bala?a potom hladaj čo ťa k tomu priviedlo,ako si sa k tomu dopracovala?od tial musiš začať,nepozeraj do buducnosti aketo bude zle,ale ake to bude dobre.