Úzkosť

inka

nie,po novom sa mam ovela lepšie,mam upratanu zahradu,aj pivnicu ešte sa chystam totalny poriadok vo svojej duši porobiť

tomas81

inka-joooj taka dovolenka by bodla.
Nene,vadsinou sem pridem az v noci a uz tu nikto nieje.a ty co,ako sa mas? vsetko po starom?

inka

je tam naozaj velmi pekne,ja mam rada kvetinky a tak,moj muž je cez vylepšovania všetkeho druhu a ja zase mam rada okolo seba zelen a kvetinky a tak po rokoch som ako tak spokojna ale vždy sa tam da čo robiť

inka

ja som ich prečitala už všetky a toto som čitala už 2 krat a mam ju stale pri posteli,ked mi je nanič tak si ju vždy otvorim a niečo si tam najdem pre seba čo mi polahodi telu i duši.

škorica05

Inka, ešte k tej knihe Miluj svoj život. Ja som si myslela, že to bude také odpočinkové čítanie, ale ono sa treba sústrediť a premýšľať pri čítaní tak som ešte len pri 4 kapitole,. Ty si ju prečítala už celú?

inka

a potom treba si uvedomiť že ta choroba je z tychto našich obav a z myšlienok.vrať sa spať do obdobia ked ti nič nebolo,čoho si sa vtedy bala?a potom hladaj čo ťa k tomu priviedlo,ako si sa k tomu dopracovala?od tial musiš začať,nepozeraj do buducnosti aketo bude zle,ale ake to bude dobre.