Úzkosť

tish

ahoj damaxy, ja uz cakam len na placu za pracu a idem si zhanat cizmicky a nejaky kabatik, radsej zostavam v neutralnej rovine ani sa netesim ani tesim aby som aj nakupila chichi :)

damaxy

všekym fajciacim posielam takyto vttip.Ucitelka hovorí ziakom o škodlivosti fajčenia a pitia alkoholu.Urobila pokus dala chrobácika do skumavky,kvapla alkohol a chtobáčik zomral.Do druhej skúmavky dala opat chrobáčika a fukla z cigarety a chrobáčik tiež zomrel.A Moricko povedal ake ponaucenie z toho plynie.Kto fajčí a pije nemá chrobáky.Ale ja nefajčím a nepijem a tiež nemám chrobáky takze pekny den vám prajem a teplo sa oblečte

inka

silvika len piš ak maš potrebu sa vyrozpravať alebo ked budeš mať čas tak sa chod poprechadzať a urob si neaku radosť.každy mame obdobia ked nam je lepšie a ked horšie,preto sem pišeme aby sme sa podporili.

damaxy

ahojte devenky,trochu na odlahcenie a mate na zimu kabátiky a bundicky a čizmicky a čiapočky,takze keby sa to dalo chorobe na kus stop a íst si nieco na seba pozhánat,inak u nás boli aj mlaky zamrznuté,takže sa dalo upravit nad kazdou mlákou ako v zrkadle.

inka

kacka ahoj,je tu jeseň a ochladenie,ja si myslim že je to tym to zhoršenie ako som aj silvike pisala.ja upratujem,upratujem ale vieš niekedy nemôžeš najsť tospravne misto pre odložene veci,nevieš sa rozhodnuť čivyhodiť alebo odložiť,tak asi upratujem ja.ja som tiež upratala na dvore trochu to tam už vyzera a ja ked jesen som mala vždy rada pre tie nadherne farby,teraz mi bolo neako smutno,ale potom som zistila že mi je smutno,že sme sami bez deti už a že si budeme musieť trochu ten život prisposobiť,vieš v lete maš plno aktivit,ale ked sa ochladi,tak zalezeš do svojej ulity a len premyšlaš.tak treba z nej vyliezť a chytiť sa neakej činnosti.ja sa tiež velmi rada pozeram ked dosadim neaky stromček,kvetinku a teraz mam rada vresy na jeseň,tie sa velmi hodia do takej jesennej vysadby pod dreviny.

tomas81

dnes som bol rano.Ma skoro ten vietor odfukol.Inaksie sa mam tak vseliako,raz je dobre,potom zase horsie,ale uz som si na to zvykol.

Silvi

Dakujem inuska. Teraz sa potrebujem trocha dat dokopy, potom sa ozvem, mechcem svoju depku preniest aj na Vas. Majte sa vsetky krasne a este raz dakujem.

kacka

O tej duši si to povedala veľmi pekne. Mne sa ten poriadok nejako nedarí robiť. Od minulého týždna sa moje myslienky začínajú vracať spať, tak sa utešujem, že bude lepšie, ale desím sa toho, že to tu bude každý mesiac spat.Teraz aby mi bolo lepšie, tak sa kochám aspon pohladom z okna, že sa nám podarilo dať ako tak dokopy dvor a posadiť tam nejaké dreviny.