Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ale co spravit, ked sa clovek dlho trapil a ma ta krcnu chrbticu uplne na nic...ako sa tohto postupne zbavit??? co preto spravit, aby bola taka ako predtym....
baby my sme to tu normalne vyriesili!!
sme ale sikovne a dobre!!!
no hej, vsak ja citim ako si nesiem na svojich ramenach uzkost, a nevyriesene problemy, pomaly sa ich zbavujem...
no vazne by ma zaujimalo- kolko ludi s pp,depresiou ma problemi aj s chrbticou- nie lencok ja viem,ze tato teoria je spravna- pretoze trosku ovladam alternativnu medicinu ale ono vsetko so vsetkym suvisi-najprv potlacame emocie-hnev,plac... = zablokovanie v chrbtici= uzkost,depresie.
a dnes som sa o tom presvedcila aj v praxi-ze je to vazne tak!!!
preto treba emocie zo seba vzdy a za kazdych okolnosti dostat- bud plac, krik- vykricat sa ale riadne z plnych pluc-alebo box-vyzurit sa-ulavi sa- emocie sa nenakopia-chrbtica sa nezablokuje-nebude uzkost a depka.
no ja idem naspat do postele, mozno si aj poplacem, ved z oci mi este nic netecie:o)
dievcata,ano suvisi uzkost a depresia s chrbticou a to tak ze pri uzkosti s a blokoju cakry,energia neprudi telom tak ako by mala a potom sa blokuje chrbtica,tam nas to potom taži a boli.preto ja chodim pravidelne na masaže a hlavne teda cvičim.ale všetkoje v mysleni ak už nebude v nas uzkost a starch tak aj chrbtica sa uvolni.
a niekedy si veru treba poplakat, uvolni sa napatie a hned je lepsie...
tishka ,co sa deje ?
bruni a vies ze mas pravdu, gro mojich problemov suvisi so zablokovanou krcnou chrbticou...uz som to na sebe odpozorovala, aj dnes...stale sa mi tam nieco zasekava...ked je krcna ok, ja som ok...tato teoria je spravna
cosi vam teraz poviem baby-ak mozem- mne bolo vcera priserne zle-som myslela ze nedozijem rana- v noci zachvat- doma poplach-a pan Dr.spravil jeden sikovny tah- ruplo mi v krcke a dnes??? vsetko mi uvolnil-svaly ale aj emocie - som revala cely den ako male decko-bez priciny-sa to valilo. trosku si myslim-ze uzkost,depresie suvisia so zablokovanim v chrbtici a zadrziavanim emocii- preto je fakt dobre nechat im volny priebeh-nehanbit sa za to!!! aj my tu s lencok obcas bulime :-)