Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ale je tu krasny babinec-juj:-)
baby to je to hnusne pocko!!! mijka nas vcera na to upozornovala-musim sa trosku rozhybat aj ja-opat zacinam citit ako tuhnu svaly okolo krcky a to neni dobre-bude down psychika!
panika uz aj pod sem!!!! tu budes plakat s nami!!!
a este aj na markize drbli do reklamy brusnu tanecnicu! na porazenie!
tishka este vydrz uz za chvilku aj von pojdes, rychlo to ujde, ver tomu...
hej ale uz som zdrava a nesla som tam:-(...ani neviem preco...no a bruni ak mam pravdu povedat ani ja nie som dnes ok, ako som spominala mam zavrate, ale to ta krcna chrbtica potvora, a dost silne tlaky do oci...
ani by som neverila ako mi chyba pohyb, dva tyzdne som netancovala a uz citim cely chrbat ako ma boli, krize, krk...otrasne. jedine co mozem je trenovat ruky a hlavu lebo pri tom nepotrebujem panvu sakraa!
tishi ja budem rada, ked napises ze si ok, tak sup do vane...zavri oci a predstav si ako niekde pri mori tancujes brusne tance, brusko sa vlni, vlasky ti veju, citis sa skvelo,...a nemysli na nic ine, a ja dufam ze ked z tej vane vylezies bude ti lepsie
panika trochu to odozen nemozes ist von?aspon na chvilu rozchodit to ak nie tak aspon na balkon a dychat zhlboka a pomaly sa sustred na dychanie.navar si cajiku vlazny ho popijaj a prejde,nezabudni je tolen a len v hlave,telo by posluchalo ale co ked ta mysel tam stale bludi
lencok-inak ked si chora ani nesmies cvicit jogu!!! zhorsuje chorobu!! vyborny napad s tym plavanim- no asi si zajdem zaplavat a masaz by tiez bodla!
eeeej zienky co sa to deje!!!!
panika moja milovana-co sa deje??? ved ti bolo dva dni tak suuper!!! baby podte sem- my s lencok sme dnes na tom ok-ze? my vas podporime !!! nie je dobre byt sam- zas potlacate emocie???
sme zeny a musime rozpravat!!! stale!!!
ano presne je to zacarovany kruh...a ja sa snazim, ale asi malo...musim sa do toho poriadne "obut"...dakujem za rady moje zlate, ja som zacala cvicit jogu, dostala som chripku a odvtedy som tam nebola...zasa som nieco zacala a prestala som, no pojdem tam opat...aj plavanie by pomohlo, dobra masaz, len ja niekedy akoby na nic nemam cas, stale sa niekde ponahlam...