Úzkosť

inka

tishka nie je cudo ze ti je blbo,ak nieco boli tak to vsetko je n a prd.ale dobre urobis ak si das kupel,a ak mas doma tu praslicku alebo rebricek daj si do kupela pomoz e ti.my budeme cakat na teba a ty si oddychni pri vode.choroba jedna hnusna nech vylezie uz !

tish

lencok, nechcem nikoho rozosmutnit, teba zvlast nie. ja len ze toto forum je jedine kde sa mozem zdoverit a viemm ze pochopite ako mi je. uz je mi lepsie len tym, ze som sa vypisala.

lencok

moja zlata, ja viem ze by si si teraz nedokazala byt oporou nikomu, ja som chcela byt oporou tebe:-)...ale chapem ze teraz nemas sil sa rozpravat, len sa mi daj dokopy, fakt mi je smutno, ze ti je takto...

panika

ahojky,
som tu,ale asi nie nadlho. Prislo mi strasne zle,uz som si aj pospala-ale zacina to znova.Vsetko sa mi toci,nemozes dychat ale najhorsie je to,ze uz zase revem.Vobec nechapem,co mi je a preco to prislo

inka

lencok z kazdeho dačo,vykecat s au psychologa,vyzurit sa niekde na cviceni,tancovani a upokojit na masaži ,naučiť s aspravne dychat z plneho brucha a ukončiť to prechadzkou na vzduchu.tak ako dlho s ato nabalovalo tak sa to bud e odbalovat ale od bali sa,neboj.hovorim z vlastnej skusenosti a ak to funguje u mna bud eaj u vas

brunuska

a este cosi- masaz,ale aj horuca para- ci uz sauna alebo kupel-zvyknu pekne odblokovat zablokovane.len to prosim neskusajte sami-nieze si zlomite vaz.
:-))
ano sme sikulky!!!

brunuska

akurat nad tym premyslam ze je to taky zacarovany kruh-myslim,ze si ju treba dat odblokovat v prvom rade- dobry chiropraktik alebo clovek co vam napravi cakry. ale zas pokial budete potlacat emocie znovu-ten stav sa vrati...mne napr. velmi pomaha joga- vsetky svaly sa mi uvolnia.ked necvicim den je mi blbo psych. aj chrbat riadne citim.

tish

idem do sprchy a cela sa vydepilovat so strojcekom, nech ma chvilu boli nieco ne ako vnutro. vsetko vzdy prejde. aj ked je dobre aj ked je zle. a mne uz harasi co som zavreta. som sama cele dni. kebyze nevolam s mamou ani slovo nepoviem, nemam s kym. nemozem ist von, nemozem tancovat, nemozem nic. len lezat. vcera som to este zvladala. ale asi preto, ze som rozospata namiesto antbiotika vzala AD, vecer druhu tabletku a zaludok s nervami to nevydrzali. celu noc som nespala, triaslo ma, plakala som, zvracala, bolelo ma podbrusko.
lencok na icq nie som, lebo nemam sil sa rozpravat, prepac. a teraz by som nedokazala byt oporou nikomu. moj drahy mi vecer ani nenapisal, bol utahany zaspal, vypnuty a celu noc som mala strach ci sa mu nieco nestalo. asi by som sa mala spamatat. a dakujem vam.

lencok

mne to tam puka jedna radost, nie je to moc dobre...clovek by chcel byt v poho, ale ked sa stale ozyva bolest tazko sa da byt ok