Úzkosť

lencok

mijka vidis aka si sikulka, uz mas zmenene lieky, si na pn....teraz si oddychnes:-)))))))...aj chrbticka bude ok...neboj sucitim s tebou, som na tom podobne, stale mi tam daco cvaka...ale my sme bojovnicky:-)))
....a milosko teraz uz viem ze boxujes lebo ta to bavi, odkial som to mala vediet:-)
ajoj swettberry ajoj brunuska

brunuska

givi thanks!aj ja zdravim vsetkych.
mijuska moja zlatucka drzkaj sa!!! musis byt silna!ako ti pomoct babulka??
:-(

mijka

ahojte moji zlatí:)
včera som sa dala znova na PN- tak budem doma min.2 týžd. kým chodím na rehab.
bola som aj u psych. a zmenila mi lieky, tak hádam bude lepšie.dala mi citalopram, a lexaurin...no ten som si dala ale som jak trafená hus:)
rozprávala som obvodnému aj o tom článku, čo si písala lenčok, tak mi povedal aj on, že moje problémy vo veľkom môžu byť zo psychiky.
a dnes som nebola na praxi, tak mi bolo hned lepšie:))ja neviem, nechcem to zakryknúť..
bola som aj u maséra, zrušiť obj.,a vravela som mu že som mala bolesti, a ešte mávam stále od kedy mi to napravil. tak mi povedal, že samozrejme ked som nemala žiadne analgetiká.tak ma ešte popozeral, zas som mala vyskočené 2 stavce...to je hrúúúúza:(tak jeden mi napravil, no na krčnej som si nedala, už sa bojím, vravel, že kým nebolí nebude s tým robiť nič...
takže tak, moji zlatí..dnes bolo naozaj pekne, ja som nedávno prišla domov, vytiahla som maminu na prechádzku.
dúfam, všetci ste ok:))))a pozdravujem Všetkých

lencok

ides si zaboxovat, ti to pomaha, ze...? je to take vyventilovanie sa:-)...a veru dnes je krasnem slniecko svietilo cely den...
inak ja som tuto noc vobec nemohla zaspat, celu noc som sa prevalovala z jednej strany na druhu...tak dufam ze tato noc bude lepsia

lencok

ajojte:-),
...no ja som taka ista,potrebujem spanok potom som ok, ako nahle mi chyba som taka na nic, vsetko ma hneva a uzkost ma otravuje....tak milosko dufam ze uz je lepsie, inak kde vsetci ste??? ha?

tish

zdravim, tak uz som znova pracujucaa z tej kopy co tu mam ani neviem kde zacat, tak len sedim a dumem. a ani neviem nad cim. vysetrenia, nekoncia, naopak, rozbiehaju sa, po gynde nasleduje chirurgia, kedze aj po prelieceni mam bolesti tak teraz sa mi pokukaju na apendix. ale kolegyna ma utesovala, ze teraz sa vybeham po lekaroch a potom budem mat pokoj...asi to myslela ironicky :D prajem pekny dnik :)