Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahoj damaxy, prosim ťa povedz mi že už ti prišiel ten mail, lebo ma rozhodi z tohto internetu.Ako je dnes u vas,dufam že neprší.U nas vykuka slniečko a vyzera že by sa mohlo niečo podniknuť.Takže hor sa do prirody,volny deň treba neako využiť ak sa da.Ty určite dospavaš, len sa pekne vyspinkaj.Siska už je lepšie?Nech ti nie je nič trapne, každa to velmi dobre poznamea lekari tiež vedia o čom je reč.Jolanka dobre rano!
ahojte spachtosky,male dieta na vas,damaxy dostala si ten mail,alebo ho poslem este raz?
ahoj siska,nemas sa coho bat ani za co hambit,obvodnemu vobec nemusis staci ked si telefonicky dohodnes termin u psychiatricky,vies tvoj strach nie je nic ine ako ludske predsudky,budes sa koli nim trapit,kazdy vecer v zachvate,alebo prekonas stach apojdes k lekarovi a budes viest kvalitny zivot? je to choroba ako kazda ina.A ked budes sediet v cakarni mozno budes prekvapena kolko ludi tam chodi a kolko je tam i tvojich znamych.Ja tuto chorobu volam inacchorobou rychleho zivotneho tempa a nasou neschopnostou povedat nie,dost a citlivost na to co povie okolie,ked?takze hlavu hore telefon a zlate stranky do ruky a ide sa nato.Da sa nad nou vyhrat,ale pomoc liekov je nutna.
hambim sa ist k lekarovi, k obvodnej. Co jej mam povedat?
takže podme spat mne už sa patrí mala som tažký den a tebe tiež,tak čo na to hovoríš?
nie, nemam doma magnesium. damaxy, idem do postele skusim este to dychanie ako si hovorila. Dobru noc. Snad sa dozijem rana.
A k tej psychiatrii,ak to nebude také zlé pošle ta domov.Možno ti dá nejaké pilulky proti úzkosti,nepodcenuj to.Mne to v rodine tiež vyhovárali,ale stihla som íst pokial som bola ako tak pokope.Možno aj nejaký obvodný by ti niečo predpísal,ale to ti potom môžeme aj my tu.Odborník je lepší.Mám kamarátku,tiež ked má takéto obdobie najme v jeseni,ide si vždy niečo pýtat a ked má taký stav,jednoducho spapa pilulu a nerozbesnie sa to.Niekedy po týždni je jej dobre.A má pokoj do dalšej jesene.
tak to vyplač,to je tiež ventil.To tiež pomáha a to magnezium nemáš doma,aj to si prikup alebo aspon nejaký B komplex.
Siska a prečo všetky sme tam boli,čo tu terazvypisujeme a je nám už hej,už sme prežili vrchol.Tak si skús na takéto stavy niečo v lekárni persen,možno aj homeopatiká.S tými nemám skúsenost.
to nie. Skor strach ze sa zacnem rezat aby som sa ukludnila. Alebo aby som tu uzkost zmiernila.