Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ten mail som dostala,ale odpisem neskor,teraz mamkrepa na kolenacha tie vojny mysi u nas je ich haba dej.ghjlkouerghjnhjc to je pozdrav od maleho.
jolanka inak som ti písala mail avidím,že nepíšeš či si dostala nože kukni,lebo ine a mne to volako nešlo včera
fobia a čo si už urobila,bola si už niekde s tým problémom?
kedže sa tu striedajú ludia a problémy,musí sa písat k veci,alebo napíš kde si písala ja si to najdem a prečítam,nemôžem si pamatat všetky rozhovory
pokial viem tak tu bola mishka a teraz miška tak sa neurážaj lebo tým uškodíš sebe a také reči nevedú do sdiskusie.My sme tu nie na to aby sme tu ubližovali,ak to niekedy tajk vyznie,jednoducho v rozhovore počuješ ton tu bohužial nie.Takze aby sme sa zorientovali a na tom nevidím nič zlé
Ta ktora ho je,ci neje a podla coho si to zistla,ze otravujes,kebyze hej tak ti neodpisem,a ani nic podobne ved ta nepoznam,tak co by som tym asi tak stratila,ak mas pocit ze vsetci na teba utocia a zatazujes ich tak to treba fakt riesit atu je tvoj problem zachvatov.
Jolanka, minulosť to nemá. A viem ,že vás tu len otravujem, veď vidím tie vaše písmenká, a to ako reagujete.
A ja som tá Miška- s jedlom.
prosim o pomoc, mam socialnu fobiu som uplne na dne , potrebujem poradit na koho sa mam obratit, nedokazem urobit nixc na verejnosti uplne sa roztrasiem , busi mi srdce znervozniem napr. ked sa mam na verejnosti najest, pomoze mi niekto?
Miska ty si to zle pochoopila nie si na obtiaz,len naozaj ste dve to aby sme sa zorientovali
Persen nie je na predpis a kup si Persen forte ten je silnejsi a co ti to vyvolava ma to nejaku minulost?