Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

jolanka

ten mail som dostala,ale odpisem neskor,teraz mamkrepa na kolenacha tie vojny mysi u nas je ich haba dej.ghjlkouerghjnhjc to je pozdrav od maleho.

damaxy

jolanka inak som ti písala mail avidím,že nepíšeš či si dostala nože kukni,lebo ine a mne to volako nešlo včera

damaxy

kedže sa tu striedajú ludia a problémy,musí sa písat k veci,alebo napíš kde si písala ja si to najdem a prečítam,nemôžem si pamatat všetky rozhovory

damaxy

pokial viem tak tu bola mishka a teraz miška tak sa neurážaj lebo tým uškodíš sebe a také reči nevedú do sdiskusie.My sme tu nie na to aby sme tu ubližovali,ak to niekedy tajk vyznie,jednoducho v rozhovore počuješ ton tu bohužial nie.Takze aby sme sa zorientovali a na tom nevidím nič zlé

jolanka

Ta ktora ho je,ci neje a podla coho si to zistla,ze otravujes,kebyze hej tak ti neodpisem,a ani nic podobne ved ta nepoznam,tak co by som tym asi tak stratila,ak mas pocit ze vsetci na teba utocia a zatazujes ich tak to treba fakt riesit atu je tvoj problem zachvatov.

miška

Jolanka, minulosť to nemá. A viem ,že vás tu len otravujem, veď vidím tie vaše písmenká, a to ako reagujete.
A ja som tá Miška- s jedlom.

soc.fobia1

prosim o pomoc, mam socialnu fobiu som uplne na dne , potrebujem poradit na koho sa mam obratit, nedokazem urobit nixc na verejnosti uplne sa roztrasiem , busi mi srdce znervozniem napr. ked sa mam na verejnosti najest, pomoze mi niekto?