Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
je mi do placu, nic sa mi nechce, len lezat, a ta uzkost, ten zly pocit v tele.
Zle od žalúdka,strach ako pred písomkou,alebo u zubára?
na psychiatriu? To v ziadnom pripade. To nebude take vazne. Keby som aspon zaspala.
Pri depresii,je taký stav neslaný nemastný,nič ta nebaví,všetko ti ide na nervy,niečo by si robila nevieš čo,nedá sa jest,vôla je v háji atd.už si to pomaly nepametám,len viem,že by som to nechcela zažit.Chodila som po byte ani sadnút ani stát,z jednej miestnosti do druhej.Asi tak ti je?
tak chod na psychiatriu,ja som tam tiež šla,lebo neviem ako by som dopadla.Beriem to teraz aj vtedy lekár ako leká,len nech mi pomože.Prvé je dostat psychiku do normálu a potom to pôjde
som doma sama a nikde som s tym nebola. Asi by som sa chcela rezat. Zvijam sa ani neviem cim. Strachom? A na pohotovost mi to je trapne.
idem sa umyt a pojdem spat a ešte sa sem pozriem,ak budeš potrebovat.
No kde si ? s tým dýchaním,iste ti je zle ale dokážeš to výdych nádych,úplne sa znehybni ruky si poloz vedla tela a zavri oči a počúvaj.Aspon to skús.Je to tazké,ale povedz si,že to pomáha.
Hlavne sa nevylakaj,ked to bude zlé pokojne chod aj na pohotovost,popíš im svoje problémy,dajú ti niečo na upokojenie a potom za psychiatrom.Pár antidepresív a to pomôže.Vieš ked nefunguje v mozgu chémia takto sa to prejaví,serotonín sa vyplaví a to treba zastavit.Dôležité je nevylakat sa,lebo to ta pripravuje o silu.
si doma sama?