Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte dievčatá. Jolanka, gratulujem ku skúške.
Vsak si to vem docela zivo predstavit,ale teraz si uz hovorim, ze mam dve deti a ked sa to starsie citi nevyuzite dam mu priestor.
bystrý chlapec ved vie čo je dobré?nie?Moja má 83 a povaha panovačná a urážlivá,ved som si užila svoje.
dnes som si nedala ani kavu,vidis asi to bude tym a ma 78 rokov,prave pecie kolac,tak dufam, ze bude dobrymaly spi a ma pri tom mu hra Vivaldy,tak pocuvam aj ja.Maly ked spi tak mu vzdy pustim neaku klasiku,vraj to zvysuje inteligenciu,no neviem,nejak sa mi to nezda pochopit ze sa kaka acika do nocnicka je velmi zlozite,ale vyjedat cukornicku to stacilo ukazat raz a je v nej stale este ze ju nevie otvorit.
a užsi si spravila pre radost niečo,kávu,dačo dobré varenú cokoládu,masku na tvár a tak ja sa chystám trochu omladit po včerajšku.Včera bola zlá úroda takže dnes som to mylienkovo roztriedila a mám čisto a ty?
ja sa mám dnes dobre posielam ti za pohárik energie a prasvokra kým vládze nech robí,vybije si zlú energiu a kolko má rokov,že je v takej a čkovej výkonnosti?
ahoj damaxy,mas sa?ja no co povedat citim sa ako vycecany pes,som unavena,nic sa mi nechce,neviem cim to je,ved vonku svieti slniecko, maly je dobrucky,len prasvokra trpi nejakou prehnanou pracovitostou,vcera vecer jej bolo zle a dnes,ako znovuzrodena,mat tak jej polku energie.
siska,ak chceš íst za psychiatrom stačí ti len karta a kartička poistence.Jednoducho si vezmeš dokumentáciu a pojdeš.Ja som sa objednala na určitú hodinu a nemusíš sa s nikým stretnút.Po druhé nikto nevie po čo tam ideš,čo ak si kamarátka,alebo dílerka alebo ujovi predpísat lieky,nikoho do toho nič.Oni nastatie tých pacientov berú ako ludí a depresia je pomaly ako psychická viroza.takže si nič neprivyrábaj.Horšie je gynekolog alebo zubár.Tak tak.Ku obvodnej ak chceš íst,povedz jej že si vyčerpaná duševne.že zle spíš,že máš stavy akejsi úzkosti a je to.Nič nové pod slnkom Siska.A to sem píše len zlomok ludí,takže je to obyčajná prechodná záležitost.Daj vediet ako sa máš a čo nové.Len tú Sisku už netráp a pomôž jej.
ahojte mailošky,dakujem vám obom jeden od jolaky včera a jeden od iny dnes.To mi je len dobre.
siska,čo maš povedať lekarovi, to čo tu pišeš.Aj mne to bolo najprv trapne, ale ked sa to už vystupnovalo, nebolo mi trapne ani na pohotovosť isť pretože som bola presvdčena že zomieram.Tak nenechaj to vystupňovať tak daleko.Čim dlhšie budeš čakať tym to bude dlhšie trvať naspať.