Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tak sup do vane a do postielky a nie,ze tu budes zasa do neskorej nocnej hodiny.
no cekom dobre akurát sme sa vrátili domov z prechádzky s kočíkom,bol príjemný den.aj som ustatá .
tak sme sa vratili prave s korunovacie,krala,sme sice nevideli ale nevadi snat sa nam to podari zajtra,zato sme aspon yo mrna unavili,ved presiel skoro cele nabrezie tam aj spat,ako ste zazili den ? Asi prijemne,ked sa tu nikto nenechadza a nekeca.
Ahoj Damaxy aj ty sa usmej,dnes som tu nebola a pridem az vecer,pretoze poobede sa s malym chystame na vychadzku,teraz ked som si sem sadla tak sa vratili z vonku,ja som mala upratovaci den a vsetkych som tu davala do laty,bola som jak besny krokodil,to asi idu na mna moje dni,chudak muz chvilu tie nalady bude musiet vydrzat aco ty doma sedis pekne rychlo do prirody ved ju mas blizko narozdiel odo mna.
ahojte dievčatá a usmejte sa
Ahoj Miska ta co neje napchava sa liekmi,pokial to budes stale robit,brucho ta neprestane boliet,neporadim ti nic,pretoze tvoja liecba je len kvalitne jedlo je to liecba, ako na tvoje bolesti tak i na psychiku,formou sms nebudem komunikovat vobec pretoze mi to ide dost do penazi a tych navyse nemam,kedze som na materskej,teda ak chces komunikuj so mnou tu,ale ver,ze ti odmietam odpisovat na otazky liekov a bolesti,uvedom si, ze si ma spoznala na tomto fore a to znamena,ze i ja mam svoje problemi a ci sa ti to paci alebo nie, tak urcite vacsie ako ty, len ich tu stale dokola nevypisujem a snazim sa s nimi nieco robit,anorexia je choroba, ktoru treba liecit a viem na 100% ze je liecitelna takze je to na tebe,bud sa budes k svojmu telu a k sebe spravat zopovedne,alebo nefnukaj.
Stáva sa vám, že sa vám z ničoho nič rozbúcha srdiečko? Myslím, keď ste v kľude- sedíte, alebo ležíte..
skús normálne psychologa a všetko povedz ved chceš aby ti pomohol,to je človek pred ktorým sa odkryješ a pomôže ti najst cestu a využívaj každý spôsob ktorý ti život ponúkne toto forum no my sme len amatéri so svojimi prežitými záležitostami,vieme ta pochopit no nemusíme vediet ti na mieru poradit,skús aj cez skype,len nehádz flintu do žita.
ja som bol u homeopatickys nic nepomohlo skusam psychologa cez skype nao neverim ze mi moze pomoct nejaky rozvhovor
tak my sa môžme len usmievat,ale to je dobre,že sú tu nie lebo vtedy sú v pohode no a my sme v pohode ked sma aj tu