Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Dobre rano,ten nazov schvalujem,aj ked mne by sa tiez pacil..U usmiatych dam...,ale Andrej si ten nazov zasluzi ,ved sa tu o to tak dobre stara.Vcera som vam chybala,ze?hi,hi Ja som bola vecer jak taky zbity pes,ako keby zo mna niekto vycecal vsetku energiu,ani dnes to nie je o nic lepsie,ale dam si studenu sprcuu a kavu a potom sa uvidi,snat to zaberie.Ja som vas vcera vymenila za dobru knihu a spanok a ako vidite i dnes som si schrupla dlhsie,ale aj maly,to asi pocasim,tu je take otrasne,ale kedze Ina ide sem tak urcite sa jej tu bude pacit pretoze prsi.dnes ideme na navstevu ku kamoske,potom idem k mamine kde ostanem do nedele takze budete musiet kavickovat bez mna.U maminy nie je net,ale este kym odidem sem kuknem.
akú si robievaš? Kolegyňa mi priniesla kávu z dovolenky a chutí perfektne.Niečo na spôsob 3v1 ale nie je taká sladká a cítim v nej karamel,ktorý zbožňujem.
ja som tu aj s kavou
No kde ste kávičkárky???Vstávať,vstávať.Posledný prac. deň-poďme makať.Šup sa k počítaču a stláčať písmenká.Už mám skoro po káve.
dobre rano dievčATá,tak ja idem do tej blavy a dufam, že už niečo zoženiem,držte mi palce,lebo už je toho dosť.a dufam jolanka ,že schvališ to meno pre našu kaffeteriu.
čaute čajočky, nebola som tu lebo som robila, ale vy si teraz pekne spinkáte a ja len teraz prišla z práce..hm..ale idem spinkať, vidím, že sa už poznáte dobre..a z akých miest ste? tak dobrú......
a toto sa stava ked behaš z temy na temu.je to o čaji, to sem nepatri
to je sice velmi dobre riešenie ale u nas je čajovňa otvorena do 18:00,aj s tym by mohli niečo robiť,možno v zime,ked pije čaj viacej ludi .
damaxy ty ich už zavaraš?
damaxy ale si predstav aky budeš mať zrak fantasticky od tolkych čučoriedok a ked ich všetky zješ tak možno niekomu aj s niečim poradiš.