Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tak to bolo naozaj dobre s tym skakanim do reči:)):))
A teraz važne mne to pomáha a myslím,že aj ostatným.Je to anonymné,nie je tu výsmech ani urážky,ale skor pomoc pochopenie a zábava to mi vyhovuje,no škoda ze sme nie bližšie,to by sme sa potom aj stretávali a čo je najdoležitejšie ani si neskáčeme do reči,toto naozaj bol nápad nejakej múdrej ženy,ktorá to povedala svojmu dobrému mužovi a on jej to spravil pre radost.
prosim ťa ako ho to vôbec napadlo?:))
Moj mi len vraví či nie som zavislá,no ale kdežeee.
jolanka ešte si neuložila toho chrustika?
podobne,prave prišiel domov moj muž a ide ku mne,keby si to počula:čo mamina nove?No moje nervy zase si tam?to si si našla dobru zabavku,a ja že chuda moje ešte stale robiš!?"A teraz mi neveri,že to všetci uvidia.Aj tvojho to tak udivuje,že kecaš s kamoškami bez toho aby si zdvihla telefon alebo vyšla von?
a na účtovnícto sa mi nedá vyhovorit,tak vždy poviem len však ja si to pozriem a idem.Ale už je lepšie,dokonca ráno kuknem a v y p n e m pC ako dnes no ale je pravda,že som šla ku kaderníčke,no.
no vidis ake scitané ženské a odvtedy som aj mierne závislá
ja som to presne tak isto našla,sestra mi hovori,prelistuj si stare časopisy zdravie a harmonia určite tam niečo najdeš,tak som doma listovala a potom som mala vela roboty na počitači,tak ,že idem pozerať cez internet,a hups našla som vas.
uvidíme zatial sa mi to pači ešte jolanka čo povie a odklepneme si ti chi chi