Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

a vstávam niekedy sj skôr ja to mám od tej PP ale mi to vyhovuje,asi tak potrebujem,ale spat chodievam okolo polnoci až jednej

damaxy

Barunka,ja nie som rozmananá ja mám taký režim,vidíš ako sa to dá povedat a ginko ja nemám čaj ale ginko prim kapsule a dobre že si pripomanula musim si dat.A kedysi dávno nám rodičia vštepovali uč sa aby si sa mala v živote dobre a odvtedy ja každému čo sa stažuje hovorím mal si sa lepšie učit.Takže ak sa mám dobre tak preto,že som sa dobre učila.chi chi

barunka

Áále Damaxy,ty si už tuším rozmaznaná vstávaním po deviatej.O deviatej som už tri a pol hodiny na nohách,krpec 6,10 v škôlke,muž má kúpenú desiatu a ja sa naširoko usmievam a čakám na stíhačku-šéfku.Keby som mala robiť do výšky svojho platu,tak by ráno odomkla budovu,kancelárie a odchod domov.
Chystám sa kúpiť si tiež Ginko.Ako chutí ten čaj ? Ako slama?

tish

urobime si z kaviarne aj harem? :)) super:)
a suknu skusim nejak upravit nech mi pri otockach nezostava stat na mieste:)))

damaxy

ano ako som nižšie písala bola raz jedna môdra žena a tá povedala.....a bol internet.Tak som to hovorila svojim detom v aute,lebo ja držím ženy vysoko a čo je dobré a čo sa obdivuje poviem to musela vymiesliet nejaká múdra žena no a čo je jasné že vymyslel muž tak to hovorím,že mu to kazala vymysliet jeho múdra žena tak.a potom máme aj zábavu.a chytil sa už aj moj manžel a mal volačo čo ho rozčúlilo tak povedal že to vymyslela nejaká hlúpa žena a ja na to že taká zena nie je na svete,takže je to len tak ako je

damaxy

tish vies keby mne sukna padla ako tebe tešila by som sa že som schudla ale tiez by mi vadilo že mi nesedí ako má a moja dcera by sa asi aj naštvala a kvôli tej sukni by ani netancovala.Takže nie si extrém.Skoda,že ta vevidíme tancovat,no mohla by si v tej kaviarni mat svoj program,čo povieš a usmej sa trosku na obrazovku

tish

ahoj damaxy, bezim si este urobit dalsiu kavicku, nejako ma to uprsane pocasie uspava uaaaaaaaa. no bez netu by sme sa tu asi mierne zblaznili :)) neviem si predstavit ako to fungovalo kedysi.

damaxy

dobré ráno tak ja som sem vmastila rovno s kávou,lebo pojdem onedlho varit,zavárit,nakúpit a dost stačí.U nás prší ,aj hrmelo tuším ak sa mi to nesnívalo.Teraz mi napadlo,že tento net je fakt dobrá vec lebo keby mi podla toho casu niektorá zazvonila na kávu pod no neviem či by bola moja kamoška ešte .Inak dobrá pracovná pozícia je tá s internetom,to schvalujem,to je tzv chránené pracovisko pred stresom zo zamestnávatela.Ja si pijem nescafé dnes v červenom hrnčeku,no voda len dopolky,lebo také velké nemám rada.

jolanka

tak sa majte v nedelu,tish a vela usmevov cez vikend,mna caka zajtra skola,takze som opat tretiacka,super,ze ma ta pp neznicila.