Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Inac dnes som mala super obed vyprazane file a zemiakovy salat bez majonezy vyborne uz som dlho nemala rybu mozno to urobim aj zajtra doma. Fajne :-) a co vy varite na vikend nejaky tip na nedelu by som privitala:-)
Cau damaxy, prisiel. Ďakujem za odpoveď a budem sa snažiť dodržať rady ktoré si mi dala. Predbežne toľko, lebo mám v práci ešte veľa roboty a sľúbila som malej, že ju dnes zo školy vyberiem skôr. Ozvem sa neskôr. Prajem pekný víkend. Silvi
Ahojte dievcata tolko toho napisete za den ze nestiham akurat som len sa dozvedela ze damaxy ma nove krasne vlasy :-). Ja by som mala ist tiez uz na melir. Akurat som si ja urobila kavicku. Vidim ze tu mate debatny kruzok a ked som tu ja nikto nikde :-))).Ale dost toho mam v praci a nemozem sa tolko rozpisovat. Na druhy tyzden som objednana ku doktorke som sa jej opytala ze co s davkou liekov a ona ze sa porozpravame ci som mala zachvaty cez leto a ja ze nie.Ja som vlastne mala len dovtedy kym som neprisla k nej a nezacala brat lieky inac mam niekedy taky tlak akoby v nose ale to zazeniem a potom to prestane dokonca dobre spavam, len ked si predstavim tie prebdene noci ze co ak sa mi daco stane ani radsej nemyslim. Dnes je piatok, huraaaaaaaaaaaa este dve hodinky a idem domov teda nie domov mame stretko s kamoskou na kavicku teda ja asi uz len kapucinko kedze teraz pijem. Vidime ze trpime vsetky tu zavislostou na fore chi chi mne neda aj ked nemam cas tu nepozriet aspon na chvilku kolko toho pribudlo. Ale zda sa mi ze nam je vsetkym teraz spolu lepsie no nie? Skoda fakt ze nebyvame v jednom meste isli by sme realne na kavu. Damaxy uz som ti poslala mail asi predvcerom ale vidim ze ty si na horucej linke nestihas :-).
silvi poslala som ti mail,raz mi ho vrátilo skúsila som ešte raz a prešlo no neviem daj vediet
Aj mne je luto toho drobca.A minulá zima bola poriadna,Barunka a dúfam,že si nič neberieš osobne čo napíšem,ja to tak skôr humorne,lebo toto je ozdravné fôrum.
Ahoj dievcata,
rada by som Vam odporucila dat si ginkgo /pilula, caj/ nie prilis neskoro. Lebo aktivizuje prekrvenim a skoda si odplasit sladke zaspavanie :D
Aj ja som sa dobre učila,ale veľmi dobre platenú prácu v banke som vymenila za miesto obyčajnej recepčnej.Hlavne kvôli PP a synovi.Nezvládala som ten stres.Ale nesťažujem sa, ja iba konštatujem.Mne to vstávanie ani tak nevadí, len mi je ľúto drobca,ktorý má ešte polnoc o pol šiestej.keď ho budím.Hlavne v zime ho musím ťahať z postele a ideme kus pešo do škôlky.Minulú zimu,keď bolo -18 stupňov a vonku tma, tak somho celú cestu niesla a tisla k sebe. Bŕŕŕŕ.
Mimochodom ja už mám dva darčeky na vianoce.som pipi čo ?
ja tiez nerada vstavam skoro aj ked je to jedno lebo vela spat neviem....uaaaa druha kava vypita
ale pravidelne
a kedysi dávno som vstávala o 6 urobila detom ranajky desiatu obliekla sa a šikovala do školy ale som to ranné vstávanie nikdy nemala rada,to by ma asi nikde do práce navzali však?