Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
u nás tiež svieti slnko, zatiaľ.väčšinou zaleze,keď skončím v robote.
mladež od kial to ste?u nas je tak krasne,fakt len vychutnať si tie slnečne luče.no ak to k nam od vas za chvilu nedorazi.
Tomaš tak to mu sa hovori uspech,aj ked je pod mrakom,tebe svieti slniečko.zase ideš na poobednu?ja som myslela že tento
tyždeň budeš chodiť rano a ako bolo na gulaši?
nó, rozmýšľam,že dnes keď sa vygúľam z práce, kašlem na domácnosť, vezmem drobca a muža a šup sa do cukrárne. mám nejakú slinu na sladké.Je blízko aj ihrisko,tak zatiaľ čo sa bude dieťa jašiť a tatko strážiť,ja sa budem slniť na lavičke s kávičkou a zákuskom.
barunka, asi nič....Ale rozmýšľam, že pôjdem do mesta, a kúpim si nejaký krém na tvár...Trošku sa prejdem...Najradšej by som si dala tabletku na spanie a prespala to..A ty?
aj mne je blbo, poď sa rozprávať so mnou. čo máš dnes v pláne ?
barunka, nemám sa tu s kým porozprávať, s mamkou sa nedá...Ja už neviem:-((
misha.aj mne je divne, hlavne kľud a pomaly dýchaj! sústreďuj sa len na dýchanie.Alebo ak máš niekoho pri sebe,rozprávaj a rozprávaj.Myšlienky zavedieš inam.prejde to.ahoj
Babenky, prosím, čo mám urobiť? Mám od rána strašnú úzkosť, nechce to prejsť, nedá sa to už vydržať:-(