Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ja chodím mojej tete na reiki aj na tom regrese som bola u nej. Myslím, že ona má všetky stupne, plus masáže a všetko. Čo robím, od decembra som nezamestnaná ofic., ale robím účto našej firme a ty?
tomaš už svieti to slniečko u vas v KE?
sybila a ešte som sa ťa chcela spytať kam chodiš na reiki?Moja sestra sa venuje reiky už velmi dlho,teraz si robi treti stupen a velmi jej to pomaha.ja sa neviem do toho neako odhodlať,ona chodi do nitry,ja som nevedela žeaj u nas sa da niečo taketo robiť.A čo robiš?myslim zamestnanie.
sybila,no tak sme z toho isteho mesta,a ideš na tu oslavu tej kamaratke.ked si napisala o tom motorkarovi tak to ma presvedčilo.Kolko maš rokov?možno s aj velmi dobre pozname.a na tuoslavu ideš aj ty tej kamaratke?To by bol gol keby sme sa tam stretli.
Nič sa mi nechce, som dnes strašne lenivá:-( Aj z mesta som už prišla..Neviem, čo mi je:-( U nás je strašný vietor, slniečko svieti...
Inka, asi sme fakt z jedného mesta a aj moja kamoška oslavuje v piatok 40-tku. Aká náhoda. A o tom strachu aj ja napíšem, od kedy sa pri našom dome stala nehoda, jeden motorkár nám narazil do plotu a jeho sestra je doteraz ochrnutá, tak som sa zľakla, že to zrazil môjho syna ale keď som videla na zemi ležať nejaké dievča, tak som sa trocha upokojila, len tak v skratke, ale bolo to príšerné, celá som sa triasla, a odvtedy, kedykoľvek húka sanitka, mám hrozný strach a hneď volám synovi. niektoré máme odvahu, ja sa sama neodvažujem nikam chodiť, síce teraz som bola kúpiť synovi niečo od bolesti zuba ale to je len 5 minút od domu, ale bolo mi dobre, ale ked si predstavím, že mám ísť sama do mesta, tak to nie. Ale už som rozmýšľala, že začnem skúšať sama chodiť najskôr len kúsok od domu, potom ďalej a dúfam, že aj mesto zvládnem, ale neviem prečo sa bojím, veď nikdy som neodpadla, ja sa bojím len toho, že niekde odpadnem. Dnes som mala ísť na to reiki ale odvolala som to lebo mám veľa roboty, tak pôjdem asi vo štvrtok, tak sa majte.
tu je fakt pekne, ľudia pod oknami chodia v tričkách.dúfam,že to vydrží.Včera som bola na joge a bolo mi zle,úzko a depkovo.nemohla som sa sústrediť,tak dúfam,že dnes bude lepšie.Nejdem na jogu,ale mám doma päť tibeťanov,ktorých skúšam,tak dúfam,že to bude lepšie.Hoci ani sa nedivím,že mi je zle.Stále mi menia lieky,cítim sa ako pokusný králik. Kedy toto skončí??????
Tomáško. Je nie som až tak ďaleko od Košíc, a nám tu svieti slniečko...troška ešte vyčkaj a už výjde aj u vás....
mishka kde si? poď medzi nás.