Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dobre Barunka ,ty sama rozhodnes ako sa zariadis.A ja viem ,že dobre.Citliví ludia tažšie znášajú také zaobchádzanie.Niekedy clovek potrebuje vypocut a vuzalovat a prejde to.No niekedy aj malý postreh od druhých ti môze navodit na iný pohlad a to by bolo dobre.Všetci sme v podstate rovnakí sme ludia.Kazdý má nejaké slabé miesto a tam je zranitelný.Takze je to akoze lahko tam to treba pevnejsie chytit do ruky.Skús toho sefa pozorovat a verím,že ta niečo napadne ako to s ním chyti lebo nechytit do rúk.Hlavne je si uvedomit že je tiez len človek a po druhé stačí ho len rešpektovat pretože je šéf.Nerob názory či má či nemá pravdu a večšinu ju nemá,no kedže je šéf nechaj mu ju.A hovorím máš dobrých a chápavých kolegov prácu čo ti robí radost.to je hlavné a doma máš zasa svoju rodinu.Ja to stále pozerám viacerými pohladmi a to je pre mna prospešné skús aj ty.Nie s hnevom ale s dospeláckou a pokojnou hlavou.Ved si jedna z nás či nie?
Miksi,čo vlastne robíš,
tish teba znova chvalim:-)))
Damaxy teba zdravim:-)))
Uz som sa cudovala,ze co tu nie si:-)))
ja ani neviem kto je matelko:-)))
Len som sa dnes na tom zasmiala ako to tam napisal,ze ma mas nechat;:-))))
Ahoj Miksi.Rád, no otázka znie,kde mám prísť?A ešte jedna vec a to je tá naj.Matelko.Je to človek,čo by ma mohol považovať za soka?
Barunka, ako vieš, že buzeruje vlastnú rodinu? Ja som mala šéfa, ktorý ku mne si nedovolil, na mna bol dobrý, bola som tam sama žena, ale na chalanov bol jak pes, strašne im nadával za všetko, škaredo a potom sme zistili, že doma pomaly stojí v pozore a ventiluje si to v robote.
ahoj alty,tak co prides???
Dievčence, to čo tu píšete, no musím povedať,že som na vás hrdý.Presne o tom to všetko je. Pozitívne začeť myslieť a teda preprogramovávať svoje podvedomie z toho starého na to nové.A čítanie tých správnych kníh to je ono.Kniha dokáže dosť ovpl. život človeka.Držte sa.
Vždy keď sme sa s manželom hádali alebo som kvôli niečomu plakala môj drobec si zakrýval uši a zavrel sa do skrine alebo začal plakať so mnou.Prišlo mi to hrozné.Odvtedy sa s manželom hádame minimálne-radšej problém riešime z každej strany a plačem výhradne zavretá v kúpelni alebo v posteli.
damaxy plakať pred ľuďmi nechcem.Neplačem ani doma pred synom.A myslím,že keby som ukázala pred šéfom slzy ešte by bol rád aký je on káder a čo dokáže s dospelou žienkou.On je zvláštny, nenávidí malé deti,buzeruje vlastnú rodinu, no čo dodať.
Jeden nádych a výdych a poďme ďalej.