Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ano kacka,tiež mi psychologička povedala,že som málo sebavedomá a doporučila nejaké knihy o sebavedomí.Už vo veľa veciach som sa posunula dopredu,ale tento človek, kruci ma ničí.
Raz mi jedna známa povedala: je to obyčajný človek, predstav si ho na záchode alebo na vyšetrení u urológa.A zasmej sa tomu a povedz si aký je to chudák,že sa musí na niekom vybúriť.Júúúj to sa všetko dá predstaviť,ale jednať s ním neviem.ždy trepnem niečo s čím ho ešte viac naštartujem.Už mi je lepšie.Bola som aj na obede.Vďaka,že ste tu.
Barunka a čo takto ho poskúšat,ženské slzy toho sa chlapi boja a ja to síce nepoužívam,lebo chcem byt silná ale ked by slo do tuheho všetko by som skúšala
barunka ahoj idem len teraz sem lebo som mala vela ale rada som.K tomu séfovi ta polutujem a polutujem,lebo potrebujes to dostat von zo seba.A ides na to dobre praca ta baví ludia su zlati ma to pre teba svoje vyhody a k sefovi? sef nemôze byt kamarat ak chce byt sef je chudak ako kazdý sef vy ste vsetci spojenci a co on? To má za trest a nech si ale uvedomí,že vy ste nahraditelní ale to aj o nom platí.Cize vylej zlost no nikdy na tých nevinných ale vyrozprávat sa musíš.Takze este raz dievcatko naše sme tu pre teba a ked bude sef potrebovat môzes m,u dat tuto nasu stránku chi chi nech ho radsej my preventilujeme.A daj si kávu a maj sa rada a tes sa na víkend
barunka, viem ze to chce vela sil ale ukaz mu ze a ho nebojis ale respektujes. viem ze je to tazke ale da sa to.
ahojte tak som doporadovala, dopadlo to celkom v pohode, tak som rada, len som skoro 2 hodiny v kuse rozpravala tak mam uplne hrdlo odidene do prec. a nieco na mna lezie, vsetko ma boli.
Barunka, ja tiež nedokážem nikomu vynadať ani nič zlé povedať. Psych. mi povedala, že nemám žiadnu sebaúctu, že si nevážim sama seba, ty si tiež asi taká. ja si už dva týždne hovorím také formulky podla knihy ja do dokážu, dokonca s tou knihou aj spávam. Ked idem okolo zrkadla tak si tiež niečo poviem, a skutočne mi to pomáha. Skutočne sa cítim lepšie. Ani nemám taký strach niekam chodiť. Cítim sa taká sebaistejšia. Dokonca aj ked som cestovala teraz busom do BA pripadala som si ako uplno bežný človek. Skús si niečo také hovoriť aj ty. potom mi pomáhajú také relaxačné cviky, pri ktorých si hovorím, že som uvolnená a pokojná, pravá ruka je uplne uvolnená ....., to je troška dlhšie. na mne to funguje. Pri tetanii vraj treba si vedieť uvedomiť uvolnenie a napätie.
už som bola na odchode z práce,ale nič tým nevyriešim.Chvíľu som sa zašila v šatni a trochu to prešlo.Dala som si xanax a magne.Plakala som včera až kým som nezaspala.S ním sa jednoducho nedá komunikovať.On vie,že ja sa ho bojím a zneužíva to.Neviem či to poznáš,ale on je z takých ľudí,ktorých povahu neviem odhadnúť.Hovorí to o ňom veľa ľudí.Podľa mňa to ječlovek veľmi skazený peniazmi.
toho tvojho sefa by som asi nakopala do riti!
Neznasam takych ludi...
Ale je to tvoj sef a hotovo:-(
Nedalo sa s nim podebatovat na urovni?Asi nie,inac by ta tak nevytocil.Ja si po hlave skakat nedam,ale uz sa snazim krotit pretoze rozculenim nic nevyriesim,len mi je potom zle
KEd si poplaces,nepomoze ti to?
moja a kde si teraz?
Doma alebo pracujes!
vies velmi dobre,ze je to IBA TETANIA!!!
Ked sa ukludnis tak ti bude hned lepsie.Poznam to vsetko velmi dobre lebo to iste mavam.
Vcera mi bolo tiez na odpadnutie,ale potom som na to zabudla a bolo ok!Vies to predychat!?
miksi,trasú sa mi ruky,kokcem a je mi na odpadnutie.včera mi robil šéf zle a hrozne ma vynervačil až som sa rozrevala.určite je mi z toho teraz zle.
všetko si beriem moc k srdcu.