Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tish,ty co robkas???Mne bolo hrozne ale ked som sa tu napojila,je mi ihned lepsie...:-)))
Nemozem tu byt vela lebo na mna vsetci kricia,ze som na nete zavisla a ze z toho zblbnem.Ale aj si myslim,ze uz viac nemozem,ako som:-)))
Matelko dakujem ze ma obranujes:-)))
alty 1001tak ta beriem za slovo:-)))
Ale ze budu tie panikove ataky do 1 tyzdna prec!!!Barunka vyzaluj sa mi!!!
ahoj babky...ja som tu!
kde ste všetky, mne je tak zle!!!!!
určite z toho šéfa zo včera.
blbne mi net.
Barunka, nič si z neho nerob, jemu sa to dvojnásobne vráti. Ja som tiež taká, že ostanem jak obarená a ešte mi je aj do plaču a potom stále nad tým rozmýšľam.
no práve, ja si toto miesto chcem udržať.Mám to blízko domu,je to fajn práca,mám inak super kolegov so všetkými si rozumiem.nie som konfliktná osoba ja sa ani neviem pohádať.Som prostetaká citlivka.Keď na mňa niekto nakričí stiahne sa mi hrdlo a som ticho ako pena.Raz sa ma jeden kolega zastal no to ste mali vidieť.Že či som ja nesvojprávna a nemám vlastnú hubu.Jáj toľko ľudí tu pracuje a stačí jeden(konateľ) a ten mi tu robí peklo.
stále si hovorím, že tie jeho blbé reči budem brať jedným uchom dnu a druhým von,ale akosi ma to vždy vie zabolieť a poriadne.Ostane mi to v hlave a trápi ma to najviac pred spaním.A ako sa mi potom spí?
barunka, nic si z neho nerob, najskor si a vas kompenzuje svoje komplexy. povedz si ze je to blbec, potes sa ze sa ti nic vazne nestalo a daj si kavicku. ja musim o hodinu padat na velku poradu, dufam, ze ma tam nezozeru:( nech je to uz za mnou, preventivne som si pre istotu dala magne.