Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

ahojte , prajem pekny dnik, dnes som bola u svojej sisi(ako ju aj vy nazyvate:-))no ale ziadna slava. Sa na mna nahnevala, ze ju vobec neposlucham, ze neuzivam lieky tak ako mam, a ze takto to nepojde. Ze ona je odbornik, tak jej mam verit. Ach jaj:-(. No je pravda ze som si trosku upravila liecbu. Povedala ze je to porucha, ako kazda ina a treba tie lieciky brat, moze to byt genmi moze to byt vselicim. Tak pekne mi dnes zavarila. Fakt ju musim zacat posluchat. Inak pekny dnicek Vam prajem

magdam

Odvolávam čo som odvolal, ...:-), len ma nezjedzte. Ale ste sa na mňa vyrojili.:-) Aspoň viem, že ma beriete do úvahy! Asi som teda slepá, alebo som to prehliadla. No čo už... Tak teda, aj keď po funuse mu teda gratulujem sama za seba, beriete?

magdam

Konečne som sa sem dostala aj ja,ale v podstate ani nemám také čo povedať,akurát pekný pozdrav pre damaxy a Miloška. Miloš mal meniny a nikto si naňho nespomenul-hamba! Teda všetko najlepšie k meninám!!! Tú knihu,čo si čítal ja budem mať už tiež prečítanú a faaaaaakticky je suprová - schvaľujem všetkým!Veľa vecí som jej čítaním pochopila...Damaxy-ďakujem ti za mailíka,tie riadky nasvedčujú tomu,že stres môže náš cieľ fest oddialiť,ale keď nevieš,čo ťa čaká,vieš,no nestresuj sa..., ale viac v mojom maile-pošlem akonáhle si nájdem štipku času ..

brunuska

ludia vyslo slniecko!!!! :-))))) konecne!!! kolko malo staci k detskej radosti ! tak snad bude dnes na svete malo depiek a uzkosti-najlepsie ziadna! treba sa tesit z malickosti...

brunuska

podla coho? nepocuva moje prosby,neodpoveda mi..nestara sa o mna, je mu asi jedno ako sa citim, trapim...asi ma ma uz plne zuby :-))) takej otravy :-)))