Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
misha- ja som z ba ale zo zahoria mam priatela, tak dufam, ze si si na prechadzke oddychla...zajtra sa ozvem a precitam si lebo zachvilu uz odem domov z robotky, peknucky vecer vam a drzte sa...
mishi,ja som si s tebou raz písala...ak si to ty,ale myslím,že si
soni, ja idem teraz off, prídem tak o 19:30, idem na dlhšiu prechádzku....tak sa maj peknučko, pá.
soni, to je až na neuverenie, že si z toho ochorela:-(...ja som zo Záhoria, a ty?:)
misha- no som sa zobudila ze som smadna a ja mam take blbe telo ze hned vsetko chytim..a do rana som bola chora..to je teda..som rada ze ti je lepsie odkial si ak mozem vediet??
lencok, uz Ťa tu nevidím:-)...utekaj:-)
tak konecne zacni chciet na 100% aspon si to mysli..potom to pride same....skus to:-), tak ja idem...zatim papi
tak idem sa ja uckat, vecer sa tu este zastavim....drzkajte sa!!!:-)
lencok, lenže ak sa nechcem vyliečiť na 100%, nemá to zatiaľ význam. Pôjdem, keď to chcenie bude SKUTOČNÉ...Teraz je to asi len planý poplach:-(....
dakujem mishinka za popriatie prijemneho ucenia, ale radsej by som si tu s vami pisala:-), inak ahoj sonulik, a co ty...vyzdravkaj sa mi