Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

mishka neboj sa ! vies ja ti poviem pravdu aj ja sa bojim zodpovednosti a vsetkeho, niekedy sa citim ako male deco...ale clovek raz musi vystupit zo svojho tiena!!! no a na to liecenie chod, ci tam s tebou niekto pojde ci nie...ja viem bolo by fajn mat pri sebe nejaku kamosku alebo podporu!!! ale ved tam si mozes najst vela kamosiek, a lepsie sa vam bude bojovat spolu!

sonca

ahojte...v noci som bola smadna tak som sa isla napit a sadlo mi to na priedusky tak som este ku vsetkemu chora jak svinka..ale asi mi zaberaju AD, znizila som davky neurolu...dnes len 1 na pol..dufam, ze ma to vecer chyti a dopapam za cely den:)

lencok

ja sa musim ist teraz ucit, lebo mam skusky, takze idem na to, aj ked sa mi moc nechce. vsetci sa drzkajte!!!a mishka ty urob ten svoj velky krok.

misha

lencok, ja som to už písala, že sa "bojím" aj trochu vyliečiť, bojím sa tej zodpovednosti, takto je všetko na mojej PPP:( Ale budem sa snažiť...A na to liečenie sa mi nechce, jedine, že pôjdeš so mnou:-)))))

lencok

mishicka skus urobit ten velky krok...a ist na liecenie, potrebujes ho, ako aj ja potrebujem uzivat lieky. Dnes som si poriadne vstupila do svedomia!!! Robila som si co chcem a vela krat som si znizila davku a myslela som ze bude fajn. Organiznus sa nemoze nechat uplne vycerpat, cim skor sa clovek zacne liecit, tym lepsie, odkopni tu svoju anorexiu raz a navzdy! Chces bojovat, tak bojuj mishicka- a dr sa neboj, ani liecenia-tam ti len a len pomozu

misha

lencok, ono mi to dlho asi nevydrží- ako vždy:-(....a k dr.? Neviem, či to má nejaký význam, keďže nie som "rozhodnutá" ešte na 100%:-( Stále vo mne je hnusná anorexia, stále mi niečo "našepkáva":( Ale budem sa zatiaľ snažiť doma, hoci viem, že tú pomoc potrebujem....Nóó, takže ty neužívaš liečky ako máš? To prečo?:(

lencok

ahojky mishka to si ma potesila:-), ja som dostala dnes u mojej sisi "vynadane" takze aj ja musim posluchat, som rada ze chces bojovat, a pre aky boj si sa rozhodla, pojdes za dr a skusi to:-)!!!?

misha

lencok, ajoj:) Tak dnes Ťa môžem potešiť, som odhodlaná bojovať, dúfam, že mi to ešte pár hodín vydrží:( Ale zatiaľ ani úzkosť nie je, je mi príjemne, hoci sa cítim unavene, ale je mi fajn:)...Išla by som na prechádzku, ale nie je s kým, tak asi ostáva zas len mp3...