Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
sonca-tak sa maj krásne,ja spať ešte nejdem,lebo pečiem chlebík...pa pa
choroby hes hes a pozdravujem vsetkych nech sa vam vydari vecer,idem pozriet svojho manzela
nemusis mat stastie vna nas, staci mat stastie v niecom inom, idem domkov do postielky lebo ani dychat nemozem ..tak si chod lahnut a dospinkat este ..ajojte vsetci...
Ja som dnes po nočnej,takže mi je tak divne,ako po fláme...Veď som čítala,že už ideš domov,ani som nedúfala,že ťa ešte zastihnem.Nejak tu nemám na vás šťastie...
mojenko mam sa lepsejsie asi mi zaberaju ad-cka uz ich beriem vyse troch tyzdnov tak nacase:) a ty zlaticko ako sa mas??zachvilku koncim v robotke tak jupi:)
tak si pokúp dáke megaC,alebo sirupčeky,...A keď ti takto zatiahne hrdlo,nedávaš si calciový sirup?Ten by mohol pomôcť.A ako sa vlastne máš?
doktorka mi dala aj nieco ale uz odmalicka som nejaka taka narusena...teda moja imunita..:)
sonca-a neskúšaš nejaké prípravky na zvýšenie imunity? Môj muž pije žen-šen.Ja to nepijem,lebo mi to nechutí.Ale aspoň dáke vitamíny by si mala.
ethel-to ja mam taku super imunitu napijem sa studene alebo bublinkove a uz som v tom a uz ked som si lihala naspat vedela som ze rano vstanem chora, bez antibiotik sa nevyliecim...
ahojte sonca a lencok a Milos,...trošku som tu mala absenciu...konečne som bola v robote po dlhom volne...hi.Lencok-tebe držím palce na skúšky-napíš ako dopadnú...A Sonca-priedušky ťa chitili podla mňa ani nie tak z vody,ale teraz sú zvláštne virózy,ktoré začínajú takto,potom ti to udrie na priedušnicu,..Teplý čajík si urob..