Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mne je jedno ci tam budem mat gilucku, hranolcek, ci trojuholnicek:-), hlavne nech to zabere
leni a s priatelom najlepsie:)
na firemny mail alebo na sukromny..inak casto rozmyslam o tom co ste minule napisali ze ake ste blaznive a pojasene a ze mate viac rokov a chovate sa na menej, tak som rozmyslala ze ja to mam naopak:(
musim sa veru naucit tie dychove cvicenia
dychat do bruska az pokym s neho nebudes mat gulicku?hm..hm..ty si davas na cas milos:)
snazim sa dychat, ale bucha ako dive, ach jaj, to je ina sila...ja viem milosko ze aj ja som predtym zopakrat myslela ze musim na pohotovost, soni fotecku som ti poslala
aj nudim aj nenudim...no tak to sa netesim ked budem stara ja, ja do mesta beham uz teraz dost vela:)
leni-mozno aj vedlajsie ucinky aj panika, to je jedno z druhym..musis peknucko dychat a nemysliet na to..to sa mi hovori, ze?
soni jasan idem ti poslat foto
to sa neda nevsimat si to, viete ako mi bucha, ako splasnene, niekedy menej,a neiekedy hroza,a teraz neveim ci su to vedlajsie ucinky AD alebo panika
viem milosko viem:)a co ze si stary?alebo, ze musis ist do mesta?