Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
:-) skoda ze sa neda dat ten moj oblubeny smailik s tym kolieskom nad hlavou! :-)))
nie nikto ta nebude lutovat-mna kto lutoval???nikto.ta mrcha si robi s nami-s vami co chce a nik nas-vas nepolutuje!
inak prijemny vikend.
:-))) hundrosko !
mis.a pre co???- si rozhodnuta?????????
brunuska, už som rozhodnutá....dnešok bol snáď zlý sen:(
Kokos ludia u nas ina vychrica!!!
vsade tma len u nas sa svieti :-))) stihla som zachranit hafa...fuuuj..tak mozno si dnes uzijem!!! :-) .... dalsi zachvat! zas ani oka nezazmurim v noci. hej panika mne sa tvoj nick veelmi paci-ano strasis tu ludi :-) ale pacis sa mi dievca-si taka silna-nebojacna-nebojis sa povedat svoj nazor,zastat sa druhych... a DAKUJEM este raz za dnesok.majkajte sa a prijemnu nocku aspon vam ostatnim.
inak som si prave vsimla,ako sebaznicujuco znie moj nick.Doteraz mi to tak nezdalo.A uzasne vyzera,ked napisem niekomu do temy moj nazor.Ked zbada paniku,urcite sa hned ukludni :)
jaj mijka normalne schmatni zaplat licka krasne cervene a utekaj ako o zivot!!! :-)))ale mijka-no tak ja predsa neviem velkost tvojho priatela!!! :-))))))))))))))))))))))) to musis vediet ty!
hej zachvatik bol dnes-no normalne ma nasral ! :-) ale sa citim po nom ako keby ma presiel vlak-ale poobede som si zchrupla tak bolo lepsie-a este ze ma clovek dobrych kamosov-ktorich otravuje ked je zle :-)
idem- pridem :-)
bruni, viem že to sem nepatrí...ale poprosil ma aby som šla zajtra kupiť ochranu...je to pre mna stále blbé..hoci nemám 15 ani 18...ani neviem akú mám kúpiť..vieš mi niečo odporučiť??teraz nemôžem otehotnieť ani náhodou, ved beriem oblbováky:(
a čo s tebou, mojka...dačo som čítala o záchvatoch???to čo ako dnes má každý zlý den???
hej baby tak toto co sa dialo dnes som ani ja davno nezazila len som kukala ako vyorana mys co sa to so mnou deje- kamoska ku mne v tom lejaku bezala ako o zivot-chuda moje :-)
hej je nam vsetkym na prd !
takze panika dalsia...vitaj v klube! inak co bol toto za den-neviem-zeby to bolo fakt tym prisernym pockom???
panika ahooj moja !
ahoj Bruni,tak sa hlasim ako stvrta.Ja som zacala haprovat uz v pondelok,vtedy som sa to snazila pripisat Novu.Ale to co so mnou bolo vcera a hlavne dnes,to som uz davno nezazila